Derrota del Barça Regal en el segon test de pretemporada (66-68)

El Barça Regal continua el seu període de preparació i torna a caure davant el València Basket en la II edició del Torneig iCroms, disputat al pavelló Nord de Sabadell

El Barça Regal ha sabut competir en el seu segon duel de la pretemporada, però ha caigut davant el València Basket en un enfrontament molt igualat. En la II edició del Torneig iCroms, els blaugranes s’han sobreposat al bon inici de l’adversari i han fet efectiva la remuntada en el començament del quart quart, però el conjunt de Perasovic ha decidit el partit en els últims segons. D’aquesta manera, l’equip culer continua agafant ritme de competició per afrontar amb garanties el curs 2012/13, tot i sortir derrotat en els dos compromisos de preparació davant els valencians.

Bon inici dels de Perasovic

El partit en el pavelló sabadellenc ha començat amb un València Basket molt endollat. El Barça Regal, mentrestant, millorava a poc a poc en defensa amb el pas dels minuts, però cometia petites imprecisions ofensives que deixaven un baix tempteig anotador (10-17).

Ja en el segon quart, els joves Marko Todorovic i Mario Hezonja han fet el seu debut amb la samarreta del Barça Regal. Tot i això, el rival ha continuat molt encertat i ha doblat en el marcador els blaugranes (16-32). Amb aquest desavantatge de setze punts, el conjunt de Xavi Pascual ha reaccionat en el parquet, i ha arribat al descans a només sis punts dels de Perasovic (30-36).

Remuntada interrompuda

En la represa, dos triples consecutius de Kelati han permès contrarestar la remuntada culer, però els barcelonistes han continuat a un bon ritme i s’han situat a dos punts en el final del tercer quart.

No ha estat fins a l’inici de l’últim període, però, quan el Barça s’ha vist per davant en el lluminós. L’alternança ha marcat la tònica del quart quart, que ha arribat als segons finals amb tot per decidir. Finalment, el València Basket n’ha sortit victoriós i s’ha endut el partit amb un resultat molt igualat.