Palma del Río, primer destí Asobal

Palma del Río, primer destí Asobal

El Barça Intersport afronta el primer desplaçament a l’Asobal davant un Palma del Río que debuta davant del seu públic

Dissabte a les 19.30 h, el primer equip del Barça d’handbol visita el pavelló d'El Pandero, seu del partits de l’ARS Palma del Río. Un pavelló que destaca pel suport que el públic dóna als seus i on els homes de Pascual buscaran la segona victòria a l’Asobal.

La base de l’ascens

L'ARS Palma del Río manté la base de l’equip que va assolir l’ascens a l'Asobal la campanya anterior. De la mà de l’entrenador de l’ascens César Montes, els cordovesos han incorporat un històric de l’handbol espanyol, l’exjugador blaugrana Paco Bustos, i en la posició de lateral Luis Felipe Jiménez, del San Antonio.

El Palma del Río va demostrar que el seu ascens a l'Asobal no va ser fruit de la casualitat. En la primera jornada van fer suar de valent el BM Aragó, un dels equips més potents de la Lliga, a la seva pista. Els de Palma del Río van caure per només un gol, 28 a 27, al sempre complicat pavelló del Príncipe Felipe de Saragossa.

Un altre factor a tenir present és l’ambient del pavelló de Palma del Río. El Pandero, nom del pavelló, es converteix en una autèntica olla de pressió en els partits que els cordovesos disputen com a locals i serà un altre element al qual els homes de Pascual hauran de sobreposar-se.

Seguir sumant

El FC Barcelona Intersport arriba a Palma del Río després de guanyar, fins ara, tots els partits de pretemporada i els de competició oficial. Amb la Supercopa de Catalunya i la Supercopa Asobal a les vitrines, els de Pascual cercaran a El Pandero el segon triomf.

La novetat a la convocatòria és el retorn de Juanín García després de recuperar-se de la lesió al soli que l’havia deixat fora en les darreres setmanes. Per a aquest partit, Rutenka, Jernemyr i Rocas han quedat fora de la llista per diverses molèsties físiques.

Els blaugranes, que han analitzat l'ARS Palma del Río en sessions de vídeo, saben l’empenta i el joc que tenen els cordovesos i el suport que reben de la seva afició. La concentració, per tant, serà una de les claus per seguir sumant a la Lliga, on, com va ja demostrar l’Anaitasuna, mai hi ha moment per al relaxament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut