El Barça Lassa defensarà la Lliga Europea a Lisboa

El Barça Lassa defensarà la Lliga Europea a Lisboa

El WS Europe RH ha designat la pista de l’Sporting com a seu de la Final Four

El títol de la Lliga Europea, aconseguit a Porto el 2018, es defensarà també a terres portugueses. En aquest cas, a Lisboa. El WS Europe Rink Hockey ha designat aquest dijous la pista de l’Sporting Clube de Portugal com a seu de la Final Four. El Barça Lassa jugarà la semifinal el dissabte 11 de maig contra el Porto (reedició de les últimes finals de Lliga Europea, Continental i Interncontinental). En cas de victòria blaugrana, la final la jugaria el diumenge 12 contra el vencedor del duel entre l'Sporting i el Benfica.

Aquesta serà una Final Four inèdita en diversos sentits: és la primera vegada que els quatre clubs esmentats s'hi trobaran, ja que amb el format actual mai no hi havia hagut tres equips portuguesos a les semifinals. I també serà la primera vegada que aquesta fase final es jugarà al Pavilhão João Rocha, modern recinte poliesportiu de l’Sporting que va inaugurar-se el juny del 2017 i amb capacitat per a 3.000 espectadors.

El pavelló João Rocha que acollirà la Final Four 2019

Els records de Lisboa

El Barça Lassa jugarà per primera vegada al pavelló João Rocha, però aquesta no serà la primera vegada que la Copa d’Europa es decidirà a Lisboa. El barcelonisme té dos bons i un mal record de la ciutat portuguesa.

Els anys 1973 i 1980 es van celebrar a Lisboa la primera i la cinquena Copa d’Europa de la història de la secció, en dues eliminatòries d’anada i tornada contra el Benfica. El mal record és més recent, en la Final Four disputada el 2016 a la pista del Benfica, en que l’equip blaugrana va ser eliminat a la semifinal davant l’amfitrió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut