Seiko entrega el rellotge oficial del Barça al primer equip

Seiko entrega el rellotge oficial del Barça al primer equip

L’empresa patrocinadora del FC Barcelona ha lliurat la versió blaugrana del model Sportura a tots els jugadors de la plantilla i el cos tècnic

Aquest matí, abans de l’entrenament, s’ha celebrat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper l’acte d’entrega als jugadors i membres del cos tècnic del primer equip del rellotge oficial del Barça per part de l’empresa japonesa i patrocinadora del Club, Seiko. Es tracta del model Seiko Sportura FC Barcelona, un cronògraf amb alarma i l’escut del Barça a l’esfera.

El lliurament dels rellotges ha comptat amb la presència del director del departament de vendes i màrqueting de Seiko, Kinya Iwami, i el director del departament de relacions públiques i publicitat de l’empresa japonesa, Toru Koizumi.

Segona col·lecció

Després del gran èxit obtingut la temporada passada, Seiko presenta la segona col·lecció del model Sportura FC Barcelona. Llueix l’escut a l’esfera del rellotge, que està realitzat amb els colors blaugrana. L’escut també apareix gravat en el fons de la caixa, acompanyat del lema ‘Més que un Club’. El cronòmetre es presenta en un estoig d’edició especial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut