FC Barcelona – Reial Madrid: Dissabte, entrades disponibles per a tot el públic

FC Barcelona – Reial Madrid: Dissabte, entrades disponibles per a tot el públic

Aquest dissabte, a partir de les 10 hores, el Club posa a disposició de tots els aficionats entrades disponibles per veure el Clàssic de diumenge

Aquest dissabte 6 d’octubre, a les 10 hores, es posarà en marxa, obert per a tot el públic, un nou termini de venda de localitats per al partit entre el FC Barcelona i el Reial Madrid (7 d’octubre, a les 19.50 hores). El procés de venda serà exclusivament a través d’Internet, www.fcbarcelona.cat i www.ticketmaster.es. Els aficionats podran adquirir un màxim de dues localitats per persona.

Com que la demanda per viure en directe aquest partit és molt alta i la disponibilitat és baixa, el volum d’entrades a la venda dependrà exclusivament de les alliberacions que s’hagin produït gràcies al Seient Lliure.

Cal recordar que al començament de la temporada ja es va obrir un període exclusiu per als socis sense abonament per poder comprar entrades per a tots els partits de Lliga al Camp Nou. I dijous es va obrir un segon termini, exclusiu també per als socis, amb un 5% de descompte en la primera entrada.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++FCB-Madrid::http://www.fcbarcelona.cat/futbol/primer-equip/arxiu-partits/2012-2013/lliga/jornada-7/fc-barcelona_real-madrid::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut