Barça TV estrena ‘Som-hi Palau!’

Barça TV estrena ‘Som-hi Palau!’

El programa s’emetrà cada dilluns i resumirà la jornada del cap de setmana de les quatre seccions professionals del Club –bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins

Aquest dilluns, 28 d’octubre, a les 20.30 hores, Barça TV estrena ‘Som-hi Palau’, un nou programa que resumirà la jornada de les quatre seccions professionals del FC Barcelona. A més d’analitzar el cap de setmana del bàsquet, l’handbol, el futbol sala i l’hoquei patins, també hi haurà espai per als equips no professionals del Club.

El programa tindrà una durada de 26 minuts i oferirà les millors imatges, les millors jugades i les reaccions dels protagonistes.

‘Som-hi Palau’ s’afegeix a la programació de Barça TV, que ja compta amb una oferta centrada en les seccions, com és el programa ‘ADN Seccions’, de divendres, i l’emissió en directe i en diferit de partits. A partir d’aquest dilluns s’emetrà ‘Som-hi Palau’, a les 20.30 hores i també a les 23.00 hores. Durant aquesta setmana es reemetrà dimarts (11.30 h i 16.30 h), dimecres (06.00 h) i dijous (15.15 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut