Els exjugadors visiten infants i gent gran

Els exjugadors visiten infants i gent gran

Els exjugadors del Barça visiten 4 centres residencial per a menors i un centre sociosanitari de gent gran.

Un any més, l'Agrupació ha participat en visites de caràcter solidari a centres residencials per a menors i a residències de gent gran. Una trentena de membres de l'entitat han compartit les seves experiències amb infants i joves i també amb usuaris d'una centre sociosanitari de Barcelona.

Per tercer any consecutiu, un grup de residents de la Masia, les integrants de l’equip de futbol femení i una representació de l’Agrupació Barça Jugadors i veterans del bàsquet van repartir més de 450 regals de marxandatge del FC Barcelona entre els infants i joves d’entre 1 i 18 anys que viuen en diversos centres CRAE de Barcelona. Van liderar la comitiva Mercè Santmartí, directora general d’atenció a la infància i adolescència, i el patró de la Fundació FC Barcelona, Enric Roca.

Els CRAE són institucions que ofereixen als infants un recurs alternatiu al medi familiar quan aquest és inexistent, s’ha deteriorat o té greus dificultats per cobrir les seves necessitats bàsiques. Substitueixen temporalment la família en els casos en què l’Administració detecta una situació de desemparament en el menor i ha suspès temporalment l’exercici de la pàtria potestat als pares.

D'altra banda, un grup d'exjugadors del FC Barcelona va participar, un any més, en la visita a un centre sociosanitari de Hestia Alliance, empresa col·laboradora de la Fundació Barça Veterans. En aquesta ocasió, els membres de l'Agruapció van conèixer els usuaris del Centre Sociosanitari Palau, a Barcelona. Els 100 usuaris assistents a l'acte van veure un vídeo sobre les gestes protagonitzades pels jugadors del Barça al llarg de la història. I seguidament van poder escoltar les anècdotes i vivències d'una quinzena de veterans. Al final, van rebre un obsequi per part de l'Agrupació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut