Intel donarà un ordinador a la Fundació del FC Barcelona per cada gol del primer equip

Intel donarà un ordinador a la Fundació del FC Barcelona per cada gol del primer equip

La campanya es va iniciar amb el partit contra el Vila-real i durarà fins al 14 de febrer La Fundació destinarà aquests ordinadors a diferents projectes a la ciutat de Barcelona

Intel, nou patrocinador global del FC Barcelona, donarà a la Fundació del FC Barcelona un ordinador per cada gol que el primer equip marqui en els pròxims dos mesos. Es tracta d’una iniciativa que va començar en el partit conta el Vila-real, matx en què els blaugranes van marcar dos gols i aquestes dianes s’han transformat en ordinadors, que s’han sumat als 5 ordinadors que l’empresa informàtica ja donava inicialment.

Per tant, fins al pròxim 14 de febrer, en què hi ha un mínim de nou partits, tots els gols que faci el Barça es transformaran en ordinadors que aniran a la Fundació, que s’encarregarà de destinar aquests ordinadors a diferents projectes de la ciutat de Barcelona. Abans de cada partit es donarà conèixer a quin centre o organització aniran destinats els ordinadors i posteriorment se’n farà el lliurament.

El directiu Ramon Pont, vicepresident primer de la Fundació, ha rebut els primers 7 ordinadors corresponents al partit contra el Vila-real de mans de David Haroldsen, representant d’Intel.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut