La Fundació se suma a ‘Un Dia de Nassos!’ de Pallapupas

La Fundació se suma a ‘Un Dia de Nassos!’ de Pallapupas

El Camp Nou Experience rep aquest diumenge les persones que han volgut col•laborar amb Pallapupas visitant aquesta instal·lació del Club

La Fundació FC Barcelona s’ha sumat un any més a l’emblemàtic ‘Un Dia de Nassos!’ de Pallapupas, que se celebra aquest diumenge 5 d’octubre. L’aportació de la Fundació ha estat posar a disposició d’aquesta ONG una remesa d’entrades per a la Camp Nou Experience a meitat de preu que serviran per recaptar fons per a aquesta entitat de pallassos d’hospital.

‘Un Dia de Nassos’ arriba enguany a la seva cinquena edició i es consolida com un dels més entranyables esdeveniments de l’agenda social catalana. Sota l’eslògan ‘Entrades a meitat de preu amb el doble de valor’, a més del Camp Nou Experience, s’han sumat a aquesta acció diversos espais d’oci de tot Catalunya.

L’entitat Pallapupas treballa en diversos hospitals de Catalunya i en l’actualitat visita més de 35.000 persones. El seu objectiu és obrir un espai per al riure durant el procés de malaltia, i així convertir els centres sanitaris en espais més amables i plens de vida a través d’actuacions artístiques, amb un mètode propi, orientades a infants i gent gran, en estreta col·laboració amb el personal sanitari.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut