Crida per fomentar l’ajuda a favor dels damnificats pel terratrèmol del Nepal

Crida per fomentar l’ajuda a favor dels damnificats pel terratrèmol del Nepal

El Club vol fer d’altaveu de la tasca que està desplegant l’Unicef sobre el terreny que se centra a ajudar als gairebé tres milions d’infants en situació de risc

El FC Barcelona, sensible amb la greu situació que estan vivint els habitants del Nepal després del brutal terratrèmol, vol donar visibilitat a les vies que l’Unicef ha posat en marxa per fer front a aquesta emergència.

La feina de l’Unicef se centra en aquests moments a proporcionar medecines essencials, kits mèdics i quirúrgics, tendes de campanya per als hospitals d'emergència i aigua potable.

Una de les preocupacions ara és l’augment de la probabilitat que sorgeixin brots de malalties com el xarampió a causa de les precàries condicions de vida. Per això, al costat de l'OMS, l’Unicef dóna suport a una campanya de vacunació impulsada pel Ministeri de Salut i Població del Nepal i que pretén arribar a més de mig milió d'infants.

L’agència de les Nacions Unides per a la infància ha obert un compte perquè tothom que ho desitgi pugui col·laborar amb els gairebé tres milions de nens i nenes que estan en greu risc en aquest país a causa d’aquest desastre.

[[BOTOVERMELL::Col·labora amb l'Unicef++::http://www.unicef.es/cat/terratremol-nepal::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Al darrer partit de Lliga al Camp Nou, contra el Getafe, es va guardar un minut de silenci en record de les víctimes. Al partit d’aquest dissabte, davant la Reial Societat, el Club tornarà a recordar el poble nepalès donant difusió a través de les pantalles de l’Estadi a les vies obertes per l’Unicef per ajudar en l’emergència.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut