Els cracks cuiden del planter

Els cracks cuiden del planter

Masterclass dels jugadors del primer equip amb les jugadors de la base en les jornades de tecnificació del Barça de futbol sala

El Barça Lassa de futbol sala pot presumir de tenir un dels millors planters del món, i res és per casualitat. Els entrenadors dels equips de la base i del Barça B treballen de forma coordinada sota la direcció tècnica de Jordi Torras i amb el mirall constant dels jugadors del primer equip, que treballen en les mateixes instal·lacions de la Ciutat Esportiva i són un referent tangible per als nois en edat de formació.

Implicació amb la base

Ja és tradició que durant la setmana santa els jugadors del primer equip participin dels entrenaments dels diferents equips del futbol sala formatiu, des dels alevins i fins als juvenils. Són les anomenades jornades de tecnificació, orientades a millorar diferents aspectes tècnics i tàctics dels joves del planter. És el millor moment de l’any per portar a terme aquesta iniciativa, amb les competicions de la base aturades per vacances.

Dilluns va ser el torn de Lozano, Rivillos i Dídac, que van treballar amb els equips Aleví i Infantil, mentre que Roger, Adolfo i Juanjo van participar dels entrenaments dels equips Cadet i Juvenil. Dimarts segon torn: Marcenio i Arthur amb els petits; i Boyis i Esquerdinha amb els grans. El treball es realitza amb els jugadors distribuïts per posicions i sota la supervisió del mateix Jordi Torras, dels tècnic del filial Xavi Closas, i dels entrenadors dels equips de la base.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut