El nou patronat de la Fundació FC Barcelona, constituït

El nou patronat de la Fundació FC Barcelona, constituït

El màxim òrgan de govern d’aquesta Entitat tindrà cinc vicepresidències i catorze vocals

El patronat de la Fundació FC Barcelona ha celebrat aquest dilluns una reunió en què, entre altres punts de l’ordre del dia, s’ha aprovat la nova composició d’aquest òrgan que és l’encarregat de marcar les directrius de treball de l’Entitat.

D’una banda s’han reorganitzat les vicepresidències amb la incorporació del vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, i dels directius Maria Teixidor i Dídac Lee. D’altra banda, pel que fa a la vocalia, després d’algunes baixes s’hi han sumat l’eclesiàtica sor Lucía Caram, el president del Confederació Mundial de Penyes i alcalde de Montmeló, Antoni Guil, i l’empresari Felip Boixareu. Cal recordar que els mandats dels patrons són de quatre anys, reelegibles.

El patronat de la Fundació FC Barcelona és el màxim òrgan de govern d’aquesta entitat i entre les seves funcions està l’aprovació dels comptes anuals, així com la tutela dels diferents projectes que duu a terme la Fundació. Aquest consell realitza diverses reunions de seguiment durant la temporada en què s’analitzen els detalls de cadascuna de les iniciatives socials que l’entitat impulsa a Catalunya i al món. Entre aquestes, en l’actualitat, els projectes ‘Barçakids’, ‘FutbolNet’ i ‘Som el que mengem’ i les aliances, entre moltes d’altres, amb l’Unicef, la Bill & Melinda Gates Foundation, el Comitè Olímpic Internacional i Scholas.

Després de la reunió d’aquest dilluns el patronat queda composat per la presidència, cinc vicepresidències i catorze vocals:

President: Josep M. Bartomeu i Floreta

Vicepresident primer: Jordi Cardoner i Casaus

Vicepresident segon: Ramon Pont i Amenós

Vicepresident tercer: Dídac Lee i Hsing

Vicepresidenta quarta i secretària: Maria Teixidor i Jufresa

Vicepresident cinquè: Ramon Cierco i Noguer

Vocals:

Xavier Aguilar i Huguet

Ramon Alfonseda i Pous

Felip Boixareu i Antolí

Sor Lucía Caram

Mohammed Chaib i Akhdim

Carles Cuní i Llaudet

Ramon Garriga i Saperas

Antoni Guil i Román

Rosa Maria Lleal i Tost

Josep Maldonado i Gili

Xavier Pérez i Farguell

Enric Roca i Mateo

Antonio Tombas i Navarro

Joaquim Triadú i Vila-Abadal

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut