Acord entre la fundació del Barça i d'Éric Abidal per treballar en la sensibilització i la recerca científica sobre el càncer infantil

Acord entre la fundació del Barça i d'Éric Abidal per treballar en la sensibilització i la recerca científica sobre el càncer infantil

L’entesa, que ha estat ratificada pel Patronat de la Fundació FCB, serà presentada públicament durant els pròxims dies

La Fundació FC Barcelona ampliarà el seu ventall d’aliances amb una incorporació molt especial, la de la Fundació d’Éric Abidal. El Patronat de l’entitat social blaugrana ha ratificat aquesta entesa en la seva última reunió ordinària i per tant es dóna llum verda a la presentació institucional de l’acord que tindrà lloc en els pròxims dies.

La Fundació FC Barcelona i la Fundació Éric Abidal treballaran plegades en la sensibilització i la divulgació sobre el càncer infantil i els valors que s’associen a la lluita contra aquesta malaltia. Paral·lelament, ambdues entitats també es comprometen a promoure activitats relacionades amb la recerca oncològica que contribueixin a millorar la qualitat de vida dels nens.

Durant la reunió el Patronat també ha analitzat la feina feta durant els últims mesos. Els components d’aquest òrgan han repassat l’acord de col·laboració signat les últimes setmanes amb la Fundació Johan Cruyff, a través del qual s’impulsarà el projecte Cruyff Courts.

També han fet el corresponent seguiment de les reunions dutes a terme per Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona, durant el seu viatge institucional a l’Argentina, a finals de març, en què el directiu va tenir l’oportunitat de trobar-se amb representants de la Fundación Mundo Sano i de la Fundación River Plate.

El màxim òrgan de govern de la Fundació ha ratificat també el nomenament de la nova directora general, Maria Vallès, que s’incorporarà al seu lloc de treball a mitjans del mes de maig.

En relació amb el projecte #Invulnerables, impulsat conjuntament amb l’Obra Social ‘la Caixa’, la Generalitat de Catalunya i la Fundació Rosa Oriol; sor Lucía Caram, mentora d’aquest programa i patrona de la Fundació FCB, ha comunicat que ha posat en coneixement del papa Francesc la iniciativa esmentada.

El Patronat també ha estat informat de les evolucions del nou espai del Museu dedicat a la Fundació FC Barcelona. Aquest espai tindrà 270 m2 de superfície, i s’ubicarà a la coberta d’un dels edificis del bulevard del Camp Nou, al costat del Museu. Tindrà com a eix vertebrador la difusió dels valors del Barça entre els nens i l’exposició pública dels programes i les activitats que desenvolupa la Fundació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut