Barça Femení – Màlaga CF: Contundència per seguir la lluita (6-0)

Les de Lluís Cortés s’han col·locat com a capdavanteres provisionals de la Lliga, a l'espera del partit de l'Atlètic de Madrid

El Barça Femení ha vençut amb autoritat el Màlaga CF en el duel de la jornada 27 de Lliga en el matx disputat al Camp 7 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Una diana de Mariona en la primera meitat i cinc gols (Alexia, Duggan, Marta T. i dos d’Andressa) en una segona part excel·lent de les de Lluís Cortés han assegurat la victòria del Barça Femení. Amb aquests tres punts les blaugranes s’han col·locat, momentàniament, com a líders de la competició a l’espera del matx del conjunt matalasser d’aquest diumenge contra l’Sporting Huelva.

En el primer duel després de l’aturada internacional, ha estat Mariona la qui ha inaugurat l’electrònic. I ho ha fet després de rematar una assistència d’Alexia des de dins de l’àrea. L’alegria del gol però, ha quedat eclipsada per la lesió de Losada, que ha hagut de ser substituïda en el minut 27 per una lesió fruït d'un xoc fortuït amb Paños. Així doncs, el conjunt andalús ha frenat el joc culer durant la primera part, però en la represa les blaugranes han demostrat el seu poder ofensiu.

Sentència per la via ràpida

En el minut 50, una rematada al travesser de María León ha anticipat la tempesta blaugrana. I en el 52, Alexia ha enviat al fons de la xarxa, amb un potent xut, un refús de la defensa visitant per fer el 2-0. Lluny de conformar-se, les de Lluís Cortes han seguit atacant i ha arribat el tercer. En aquesta ocasió, ha estat Toni Duggan que, dos minuts després, ha culminat una gran acció individual per batre Chelsea.

La banqueta, clau per anotar més gols

Amb el resultat favorable, el tècnic blaugrana ha fet descansar jugadores clau, i les suplents han tingut un paper fonamental. Andonova, que ha entrat en el minut 60, ha estat l’autora de l’assistència del quart gol, obra de Marta T. de cap en el 72. I una altra jugadora de refresc, Andressa Alves, ha fet el cinquè després d’aprofitar un refús de Chelsea, que havia evitat segons abans el gol d'Hamraoui. La mateixa ‘10’ blaugrana ha tancat el marcador amb un gol espatarrant des de la frontal per fer el sisè, que ha arrodonit una gran tarda per a les de Lluís Cortés.

Fitxa del partit

FCB, 6
Màlaga, 0

Barça Femení: Paños, Marta T., A. Pereira, María León, Leila, Hamraoui, Losada (Aitana, min 26), Alexia (Andonova, min 58), Mariona, Duggan (Andressa Alves, min 58) i Martens (Bárbara, min 62).

Màlaga CF: Chelsea, Postigo (Ode, min 69), M. Cazalla, Encarni, Leti, María Ruiz (Adriana min 83), P. Fernández, Mascaró (Armisa, min 56), Pamela, Raquel G. (Miriam Diéguez, min 79) i Dominika.

Gols: 1-0 Mariona (min 24), 2-0 Alexia (min 52), 3-0 Duggan (min 54), 4-0 Marta T. (min 72), 5-0 Andressa (min 74), 6-0 Andressa (min 87).

Àrbitra: Frías Acedo. Ha amonestat les blaugranes Losada (min 15) i Hamraoui (min 68).