Els ambaixadors One Team visiten el programa al CP Quatre Camins

Els ambaixadors One Team visiten el programa al CP Quatre Camins

Oriola, Pustovyi, Niang i De La Fuente han visitat als interns beneficiaris d’aquest programa conjunt de la Fundació i l’Eurolliga

Els dimarts és dia de bàsquet al Centre Penitènciari de Joves de Quatre Camins a la Roca del Vallès, situat a només 30 quilòmetres del centre de Barcelona. Avui, però, els beneficiaris del programa One Team han vist alterada la seva activitat habitual per la visita de cinc ambaixadors del Barça vinculats a aquest programa.

Els jugadors del Barça Lassa, Pierre Oriola i Pustovyi, Magatte Niang, jugadora del Barça CBS “B” i representant del bàsquet femení blaugrana, i Rodrigo De La Fuente, ex jugador del FC Barcelona han tingut l’oportunitat de visitar aquest  Centre Penitenciari i compartir l’activitat amb els beneficiaris del programa.

Els membres del programa són joves d’entre 18 i 24 anys que es troben en règim d’internament específic, menys rígid i amb una atenció especial, ja que es troben en una franja d’edat on s’està acabant de configurar la seva personalitat.

 

Visita centre penitenciari joves Quatre camins

El programa ONE TEAM, valors mitjançant el bàsquet

El programa ONE TEAM és un projecte de responsabilitat social que desenvolupen conjuntament la Fundació Barça i l’Eurolliga. La formació consta d’unes sessions setmanals de 2 hores on es treballa el bàsquet utilitzant la metodologia FutbolNet. Aquest mètode d’impacte social propi de la Fundació Barça es focalitza en treballar valors que serveixen dins i fora de la pista.

Declaracions de Pierre Oriola, jugador del Barça Lassa i ambaixador One Team

"Ha estat una experiència molt bona. T'ajuda a valorar més la vida i la sort que tenim de poder dedicar-nos al bàsquet. Crec que també ha estat molt profitós per a ells perquè han gaudit de l'esport i els seus valors".

Declaracions de Magatte Niang, jugadora del Barça CBS "B" i ambaixadora One Team

"No m'ho esperava, però ha estat molt positiu, jo no havia estat mai en un centre així, pensava que les persones internes serien més agressives i tot el contrari, crec que ha estat una experiència molt enriquidora tant per als beneficiaris com per a nosaltres".

Declaracions de Rodrigo De La Fuente exjugador del Barça i ambaixador de One Team

"Aquest programa està tenint un gran impacte sobre els nois, ja s'han pogut observar millores de comportament i conducta, és molt enriquidor veure persones en contextos així motivades per realitzar aquestes activitats. És molt important que la Fundació i l'Eurolliga treballin conjuntament per oferir aquestes iniciatives".

Declaracions de Marta Piqué, coordinadora del programa One Team

"Per a aquests joves conèixer els ambaixadors és una experiència única, els motiva a seguir jugant i aprofitant el programa ONE TEAM. Poques persones tenen la possibilitat d'interactuar amb els jugadors i això també els ajuda molt en la seva autoestima".

Visita centre penitenciari joves Quatre camins
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut