Un gran cap de setmana pel futbol formatiu amateur blaugrana

Un gran cap de setmana pel futbol formatiu amateur blaugrana

Jornada invicta pels equips de la base amb deu victòries i només un empat per encarar amb optimisme el tram final de temporada

CADET A – SANT GABRIEL
Amb pas ferm cap el títol (7-0) 

El Cadet A de Carles Martínez vol aquesta Lliga. Així ho van demostrar el passat partit de Lliga, en el que van golejar al Sant Gabriel (7-0) a la Ciutat Esportiva. Els blaugrana van sortir decidits a per la victòria i, quan només havia transcorregut un minut del matx, Leo dos Reis va avançar els seus. El mateix Leo va fer el segon gol, ja en el minut 23 que encarrilava el triomf. Xavi Simons va posar terra de per mig amb el 3 a 0 en el minut 29. Ja en el tram final del partit, un gol de Juanda, un doblet d’Alex Ginard i una diana de penal de Fermín, van acabar de completar una golejada que permet al Cadet A mantenir la distància de cinc punts respecte al segon classificat, el Cornellà, quan només resten quatre jornades. Diumenge vinent, els culers visiten el camp del Mercantil, catorzè classificat.

REUS DEPORTIU – INFANTIL B
Un punt molt disputat (1-1)

L’infantil B de David Sánchez va empatar (1-1) en la seva visita a Reus. Els culers es van avançar ràpidament en el marcador i anticipaven un duel còmode, quan el davanter Ianis Tarba va marcar al minut 2. Però, res més lluny de la realitat, el conjunt local va recuperar sensacions i va ser capaç d’equilibrar les forces al minut 40 amb un gol d’Óscar Díaz. Els blaugrana ho van intentar fins al final però la victòria es va resistir. L’empat deixa als de David Sánchez en segona posició amb 55 punts, set menys que el Sant Ildefons, que en té 62. En la propera jornada, l’Infantil B rep el Mercantil, sisè classificat, a la Ciutat Esportiva.

SANT ANDREU B – ALEVÍ A
Triomf a velocitat de creuer (0-8)

L’Aleví A segueix intractable a la Lliga sumant de tres en tres cada partit. I és que en les 25 jornades disputades fins aleshores, els blaugrana segueixen líders invictes amb 72 punts. El duel va estar dominat pels blaugrana d’inici a fi contra un Sant Andreu B que ocupa la sisena posició a la classificació. Els gols matiners de Xavi Castellanos (m. 7) i Marc Bernal (m. 9) van encaminar ben aviat el partit favorable pels interessos culers. La solidesa defensiva combinada amb l’encert de cara la porteria local van acabar sentenciant el triomf blaugrana. Sylla, Marc Bernal, Kluivert (2) i Lamine Yamal (2) van culminar la golejada. La jornada següent serà contra l’Atlètic Sant Just, novè classificat, a la Ciutat Esportiva.

ALEVÍ B – MOLLET
Victòria important per seguir amunt (2-1)

Victòria molt important de l’Aleví B per mantenir el liderat i la distància de tres punts respecte a  l’Espanyol A. Els nois de Jordi Pérez van aconseguir el triomf en els darrers compassos d’un matx molt equilibrat. Tot i això, els blaugrana es van avançar ben aviat en el marcador. Xavi Espart va posar per davant els seus quan només s’havien jugat uns segons de partit. No obstant, l’equip rival va igualar el marcador en el minut 37. La reacció dels culers però va ser bona. Quan faltaven menys de deu minuts pel desenllaç de l’enfrontament,  Jofre Torrents va fer el 2 a 1 definitiu. Un correctiu de mèrit per mantenir el liderat i afrontar la recta final de competició amb optimisme. Els culers, per cert, han guanyat  tots els partits fins al dia d’avui. El proper duel serà dissabte vinent a domicili, davant la Fundació Unió Esportiva Cornellà, setè classificat.

IGUALADA – ALEVÍ C
Victòria de campió (1-11)

L’Aleví C segueix de festa. Després de guanyar de forma matemàtica el campionat de Lliga la setmana passada, els de Dani Horcas van golejar a l’Igualada amb un contundent 1 a 11. El duel però, va tenir un inici equilibrat. Els blaugranes es van avançar en el marcador gràcies a la diana d’Albert Vicens. El conjunt local, no obstant, van empatar  només un minut després. No va ser fins al minut 26 quan els culers van posar el pilot automàtic i van demostrar perquè són els millors d’aquesta Lliga. Fins a deu gols més va anotar l’Aleví C. El màxim golejador Samakou Nomoko (2) i Antonio Fernández (3), Guillermo Fernández (2), Albert Vicens (2) i Nil van ser els artífexs del triomf. En la propera jornada els blaugrana reben l’Escola F. Gavà, quart classificat.

ALEVÍ D – BARCELONISTA TERLENKA
Victòria davant el màxim rival (6-2)

L’Aleví D es va imposar al Barcelonista Terlenka (6-2), el màxim rival dels culers a la Lliga. Els primers compassos del partit va ser amb alternatives per ambdós conjunts. De fet, el Barcelonista Terlenka es va avançar en el marcador al minut 6 de l’enfrontament. La rèplica culer, però, va ser immediata i, cinc minuts després, van tornar a posar el partit en taules gràcies a una diana de Broulaye Chama. Un gol d’Àlex Cantarell i un doblet de Jean Paul Samir en set minuts va sentenciar pràcticament el duel. Però la victòria encara s’havia de treballar. I, encara més, quan el Terlenka va retallar distàncies (4-2, m. 37). Afortunadament pels blaugrana, en l’últim quart d’hora van certificar el triomf amb els gols d’Aymar i novament Àlex. Amb aquesta victòria, els de Pau Moral deixen pràcticament sentenciada la competició. A falta de 18 punts en joc, els culers tenen una diferència de 10 punts respecte al segon. La pròxima jornada visiten el Racing de Sarrià, tretzè classificat.

BENJAMÍ A – GIMNÀSTIC MANRESA
Triomf solvent que referma el liderat (6-0)

El conjunt entrenat per Òscar Jorquera va sumar tres punts importants contra el Gimnàstic de Manresa B, que fortifiquen el liderat i mantenen la distància de tres punts amb el segon classificat, la Fundació Esportiva Cornellà B. El duel va començar amb el gol al minut 6 del blaugrana Obinna. Tot i l’empenta manresana, l’ordre defensiu i les grans internades en atac dels blaugrana van ser crucials per generar un gran nombre d’ocasions de perill a la porteria visitant. Al minut 26, Michal Zuk va situar el 2 a 0 i a partir d’aquí l’huracà de joc blaugrana no es va aturar. Ïu Martínez, Obinna i Arnau Luque per partida doble van acabar de completar la golejada del Benjamí A. El pròxim partit serà contra el Sant Cugat FC B a domicili, sisè classificat.

GIMNÀSTIC MANRESA A – BENJAMÍ B
Més a prop de l’objectiu (1-4)

Triomf contundent del Benjamí B a domicili. Els culers van superar al Gimnàstic Manresa A en el partit corresponent a la vint-i-cinquena jornada. Els de Juanan Gil van dominar pràcticament tot el duel. La llauna, però, va costar d’obrir. No va ser fins a l’inici del tercer temps quan, Bryant, va anotar el gol que avançava als blaugrana. A partir del gol el Benjamí B es va sentir més còmode en el terreny de joc i va segellar el triomf en els instants posteriors. Un doblet d’Eloi Gómez i una altra diana de Genis van assegurar la victòria en feu rival. En l’últim minut de partit, el conjunt local va fer el gol de l’honor. Ara al Benjamí B, líder amb 9 punts d’avantatge respecte l’Espanyol A que té un partit menys, li toca rebre a casa al Sant Cugat, quart classificat.

CUBELLES – BENJAMÍ C
Victòria a domicili amb sabor a títol (1-3)

El Benjamí C continua amb el ple de victòries a la Lliga. El conjunt blaugrana va superar al Cubelles a domicili (1-3) per reforçar el liderat i mantenir la distància d’11 punts respecte al segon classificat, el Santfeliuenc. Els nois d’Albert Puig van realitzar un tram inicial de partit molt bo en el que van sentenciar pràcticament el duel. El principal protagonista va ser Ebrima Tunkara. El màxim golejador de la competició va anotar un hat-trick en 18 minuts que va encarrilar el triomf. Amb els tres punts ja a la butxaca, el conjunt local va fer el gol de l’honor a tres minuts del final. Diana que no va canviar els plans dels culers que van sortir victoriosos de Cubelles. En la propera jornada el Benjamí C rep al Barcelonista Terlenka a la Ciutat Esportiva.

BENJAMÍ D – MARTINENC
Golejada de prestigi (6-1)

Golejada important del Benjamí D davant del Martinenc (6-1) que va tornar a sumar tres punts i encaren el tram final de temporada amb un coixí de quatre punts respecte al segon classificat, l’Escola F. Gavà. El conjunt de David Sánchez va dominar el duel en tot moment. Tres gols d’Unai, Radion i Jaime en els cinc primers minuts de partit van encarrilar el triomf. I, al quart d’hora de l’enfrontament, una diana d’Iñaki va sentenciar. El conjunt visitant va fer un gol al minut 39 que no va trastocar la idea de joc del Benjamí D.  En els últims deu minuts, Luca i Marc Alpha van completar la golejada del líder. El proper partit dels culers serà dissabte davant la Fundació Esportiva Hospitalet, catorzè classificat, a domicili.

FE CORNELLÀ H – PREBENJAMÍ
Victòria abans d’un duel clau (1-7)

Victòria clau del Prebenjamí de Dani Segovia davant la Fundació Unió Esportiva Cornellà H (1-7) que va servir per retallar distàncies respecte del primer classificat, el Sant Andreu de la Barca que, precisament, serà el seu proper rival. Quim (2), Darwin (2), Divine Ikenna, Ethien i Dragos van ser els artífexs de la victòria del conjunt de Daniel Segovia. L’equip local va fer un gol ja amb el 4 a 0 en el marcador i no va fer tremolar als culers. Com dèiem, el triomf serveix per retallar distàncies al líder, ara a tres punts, que va empatar (1-1). La propera jornada el Prebenjamí blaugrana i Sant Andreu de la Barca es veuen les cares en un matx important per la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut