UE Cornellà – Barça B: S’escapa la victòria al final (2-2)

Barça B i Cornellà es reparteixen els punts en un partit on els blaugrana han fregat el triomf

El Barça B ha empatat en la seva visita al camp del Cornellà en el matx de la jornada 32 del grup III de la Segona Divisió B. En un matx equilibrat, els de Garcia Pimienta han dominat la primera meitat, i el conjunt local la segona. Collado i Wague per part culer i Borja i Esteve, en el minut 87, han anotat els dos gols d’un matx que deixa el filial barcelonista amb una sensació agredolça

Primera part blaugrana

L’inici del partit ha estat marcat per la lesió de Monchu, que s’ha hagut de retirar del terreny de joc per una lesió al genoll (min 16). Sota la pluja, el Barça B ha intentat desplegar el seu joc, sense encert momentani.

I és que ha estat una primera part accidentada ja que Manucho, davanter del Cornellà, també s’ha lesionat en una mala caiguda després d’un salt. Els locals han quedat excepcionalment amb deu jugadors al camp, i el filial blaugrana ha inaugurat el marcador amb un xut de Collado desviat per un defensa, assistit per Wague (0-1, min 22).

La diana obre un nou partit

El gol ha dinamitzat els de Garcia Pimienta, i ha arribat el segon gol culer, obra de Wague. El lateral senegalès s’ha tret de la màniga un potent xut amb l’esquerra des de la frontal de l’àrea que ha entrat per la base del pal esquerre de Ramón en el minut 32. A la represa, el Barça B ha seguit acumulant ocasions, però Mujica, tot i tenir en diverses oportunitats el tercer gol a tocar, no l’ha pogut marcar.

Reacció visitant

I el Cornellà s’ha estirat en el tram final, trobant el gol. En el minut 69 Borja ha retallat distàncies, i, en una acció d’estratègia en plena ofensiva local, Esteve ha empatat el duel quan només restaven tres minuts de partit (2-2, min 87). Un gol que ha privat els de Garcia Pimienta d’un triomf que han tingut a tocar, però que fa sumar un nou punt al filial barcelonista.

UE Cornellà: Ramón, Goldar, Borja, Ricard, Pere, Agus, Fall (Leo Ramírez, min 59), Eloy Gila, Pep Caballé (Gaspar, min 79), Lobato i Manucho (Carlos Esteve, min 24).

Barça B: Iñaki Peña, Wague, Araujo, Chumi, Miranda, O. Busquets, Collado, Riqui Puig, Mujica, Monchu (Carles Pérez, min 16; Vilarrasa, min 81) i McGuane.

Gols: 0-1, Collado (min 22); 0-2, Wague (min 32); 1-2, Borja (min 69); 2-2, Esteve (min 88).

Àrbitre: Pulido SantanaHa amonestat el local Pep Caballé (min 39) i els blaugrana Carles Pérez (min 38), Collado (min 62) i Riqui Puig (min 77).