El Barça s’avança per la via ràpida

Les blaugranes s’han imposat per 3-1 a l’Alcobendas en el primer partit de l’eliminatòria de semifinals

Contundent victòria del Barça de Voleibol femení en el primer partit de l’eliminatòria de semifinals de la Superlliga femenina. El conjunt sota les ordres d’Hugo Gottutzo ha posat la directa des d’un inici i s’ha imposat amb comoditat per tres sets a un.

Un missatge clar

El duel ha començat amb un Alcobendas molt ben posicionat sobre el parquet del pavelló de la Garriga que li ha permès al conjunt madrileny situar l’1-5 a l’electrònic. Després del temps mort del Barça però, ha arribat la reacció del conjunt local que ha estat capaç d’igualar la primera mànega a 11 punts.

A partir d’aquí el Barça ha posat la directa i no només ha tancat el primer set amb comoditat (25-19), sinó que també ha mantingut l’impuls en un segon set força igualat en els primers compassos però que les blaugranes han trencat en el seu equador (15-12).

El partit s’ha posat molt de cara per al Barça que, després de posar el 2-0 a l’electrònic -gràcies al 25-21 del segon set-, han vist com les visitants han reaccionat en el tercer parcial. L’Alcobendas ha estat capaç d’aixecar tres pilotes de partit (24-21) i forçar el quart set, després de guanyar la tercera mànega per un ajustat 25-27.

En el quart i definitiu set, les d’Hugo Gottutzo han tornat a posar l’accelerador i han acabat tancant el partit amb un contundent 25-15.

Un segon partit decisiu

Amb aquesta victòria les blaugranes situen l’1-0 a l’eliminatòria i s’avancen en aquesta semifinal. Demà, a les 17h, el Barça de voleibol femení jugarà el segon partit d’aquesta eliminatòria amb l’oportunitat de fer un pas de gegant per ser a la final.

En aquest sentit el tècnic blaugrana ha assegurat que “el de demà és un partit decisiu, és com una final”. De fet, Gottuzo ha arribat a afirmar que “si guanyem demà tenim un peu i mig a la final, ja que estaríem obligant-les a guanyar tres de tres”.

Així i tot, l’entrenador del Barça no ha volgut pensar més enllà del partit de demà, ja que “arribem molt cansades a l'enfrontament i crec que l’inici del duel serà determinant”.