Cafés Candelas Breogán – Barça Lassa: Visita a Lugo 13 temporades després

Cafés Candelas Breogán – Barça Lassa: Visita a Lugo 13 temporades després

Els blaugranes tornaran a jugar al Pazo dos Deportes per primer cop des del 2005

El Barça Lassa visita aquest diumenge, a les 19:30 hores i en directe per Movistar (Dial 53), el Breogán de Lugo en la que serà la 26a jornada de la Lliga Endesa. L’equip gallec, que va canviar de tècnic fa dues jornades i ara està dirigit per Tito Díaz, ocupa la penúltima posició de la taula amb un balanç de 8 triomfs i 17 derrotes. Serà la primera visita del Barça, en partit oficial, a Lugo després de 13 temporades.

El rival

Ha incorporat el base Ray McCallum i Daniel Ochefu –el pivot debutarà contra el Barça Lassa- i va vèncer fa una setmana a la pista del Divina Seguros Joventut de Badalona per 81-88 en el que va ser el primer triomf de Tito Díaz a la banqueta. El seus màxims anotadors són l’escorta Lucio Redivo (10,6) i l’exblaugrana Gerun (10,6), seguits de ben a prop d’Alec Brown (10,3) i Cvetkovic (10,2). També són perillosos homes com Vidal, Lofberg, el també exblaugrana Sulejmanovic, Salva Arco o Christian Díaz.

El Barça

Arriba al partit un cop finalitzada la primera fase de l’Eurolliga i després d’haver superat el Khimki de Moscou al Palau (83-74). Svetislav Pesic no podrà comptar amb Kevin Séraphin, que segueix amb molèsties en el genoll, i sí que jugarà Adam Hanga, que ha estat donat d’alta per al partit. Cal recordar que el Barça és el líder en solitari de la l’ACB amb un balanç de 21 triomfs i quatre derrotes, amb dos triomfs de marge sobre el segon classificat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut