Bartomeu:  “Crec que la relació Barça – Messi va més enllà del seu futbol”

Bartomeu: “Crec que la relació Barça – Messi va més enllà del seu futbol”

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha repassat en una entrevista amb el canal de televisió nord-americà ESPN els principals temes d’actualitat esportiva del Barça, entre els quals la renovació de Leo Messi, el millor jugador del món

“Ens agradaria renovar-lo. Encara té dues temporades de contracte, però sí que crec que Leo Messi és jove encara, veiem constantment com aporta, com innova en el seu joc i en la seva forma d’actuar. Crec que a Messi li queden més anys per jugar al Barcelona. Però és aviat encara, li queden dos anys, però sí que el proper any haurem de parlar amb ell perquè continuï en el Club moltíssims anys”, ha explicat el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu.

Aquesta declaració correspon al primer fragment emès de l’entrevista realitzada per ESPN dijous passat a les instal·lacions del Club a Barcelona, i que el canal nord-americà difondrà a través dels diferents suports de la plataforma en anglès i castellà en els propers dies.

“Crec que Messi és un home d’un sol Club i la seva trajectòria al Barcelona va més enllà del seu futbol, crec que la seva relació amb el Barça seguirà per sempre. La intenció és que sigui un home d’un sol club. Sempre poso l’exemple de Pelé, que va jugar al Santos i no es va moure mai del club. Jo crec que Leo, que és el millor jugador de la història del futbol, estarà sempre amb el Barcelona, jugant o relacionat amb el Barça”, ha explicat Bartomeu.

Així mateix ha precisat que és un jugador “que coneix molt bé el seu físic, la seva mentalitat, i que el dia que ell cregui que la seva aportació no és la que hauria de ser, ell dirà ho deixo” i ha afegit que espera “que això succeeixi en una data molt llunyana, perquè marca la diferència en cada partit. Al final l’èxit de Leo Messi és que, tot i sent el millor jugador del món, ho demostra en cada partit.”

En aquesta mateixa línia ha destacat que “Messi ha aconseguit traspassar les fronteres del Barça i és un jugador que tothom admira, de diferents equips. Em remeto a imatges d’altres partits, on la gent en altres estadis l’aplaudeix, perquè és un goig veure’l jugar”.

El president també ha explicat que el Barça està treballant en el futur apostant per jugadors joves: “De vegades explico als membres del Club i al consell que el que estem fent és portar jugadors molt joves. Futbolistes que creiem que tenen molt de talent com Lenglet, Dembélé, Arthur, De Jong, Ter Stegen... molts jugadors que continuaran jugant després de l’era Messi”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut