Barça Lassa – Khimki Moscou: Objectiu acabar amb triomf

Barça Lassa – Khimki Moscou: Objectiu acabar amb triomf

Els blaugranes disputen l’últim partit de la Lliga Regular abans de l’inici dels play-offs de quarts de final (21h)

El Barça Lassa rep aquest divendres, a les 21h i en directe per Movistar Basket (Dial 53), el Khimki de Moscou en el que serà l’últim partit de la fase regular de l’Eurolliga. Els de Pesic buscaran la 18a victòria en 30 partits per acabar de certificar la millor classificació europea des que es va implantar el nou format de la competició el 2016.

El rival

Compta amb el màxim anotador de la competició: Alexey Shved. L’escorta rus té una mitjana de 23,3 punts per partit i és un dels millors jugadors de l’Eurolliga amb una valoració de 23,2. Al seu voltant hi ha grans jugadors de primer nivell com els pivots Jordan Mickey (14,5 punts i 5 rebots) i Malcolm Thomas (8,6 punts i 5 rebots). També grans jugadors exteriors com Tony Crocker (9,1 punts), Garlon Green, Charles Jenkins (6,7) o Stefan Markovic (6,1).

El Barça

Tot i que és un partit que no tindrà cap efecte en la classificació final, els homes de Pesic volen sumar un nou triomf a Europa i tancar la Lliga Regular sumant el 18è triomf de la temporada en la màxima competició continental. L’entrenador Svetislav Pesic podrà comptar amb tots els jugadors del primer equip amb l’excepció de Seraphin, que segueix recuperant-se d’unes molèsties al genoll.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut