Edmílson apadrina el Torneig de l’FCBEscola Florida

Edmílson apadrina el Torneig de l’FCBEscola Florida

L’excampió del món amb Brasil i actual ambaixador de l’FCBEscola va aconsellar als joves jugadors i es va fotografiar amb ells durant el campionat celebrat a Miami

L’exjugador blaugrana José Edmílson ha estat el padrí, durant aquest cap de setmana, del primer Torneig de l’FCBEscola Florida que s’ha disputat a l’Estadi del Central Broward Regional Park, seu de l’escola a Miami. Edmílson, ambaixador de l’FCBEscola al món, ha dirigit unes paraules als pares i jugadors de l’FCBEscola Miami abans de l’inici de la jornada d’avui i, posteriorment, s’ha passejat pels diferents camps on ha pogut observar el joc dels diferents equips i s’ha fixat en algun detall tècnic dels jugadors. Edmílson s’ha assegut en alguna banqueta per compartir les sensacions del joc amb els nanos i, fins i tot, ha ajudat a cordar alguna que altre bota als jugadors més petits.

Edmilson ha signat autògrafs a tots els nanos, ha entregat les copes als guanyadors, s’ha fotografiat amb ells  i ha conversat llargament sobre futbol amb els entrenadors de l’FCBEscola Florida. Una vegada finalitzada la cerimònia de cloenda s’ha reunit al vestidor amb tot l’staff de l’FCBEscola Florida on, després de fer un petit discurs, ha rebut com a regal una samarreta signada per la majoria dels jugadors que han participat en aquest primer torneig de l’FCBEscola Florida.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut