Presentació del curs FCBEscola Barcelona 2016-2017

Presentació del curs FCBEscola Barcelona 2016-2017

A l'acte d'inauguració, que tindrà lloc el 14 de setembre al Palau Blaugrana, es presentaran els equips de futbol, de perfeccionament i la nova escola de bàsquet

L'FCBEscola Barcelona engega nova temporada amb un inici de curs que tindrà lloc el dimecres 14 de setembre al Palau Blaugrana. Serà un acte en que es presentaran els equips, amb els corresponents entrenadors, de l'escola de futbol, de perfeccionament i la nova escola de bàsquet.

FCBEscola de Futbol i Perfeccionament

Els alumnes i les famílies de l'escola del futbol estan convocats de 18:30h a 20:00h. La presentació de perfeccionament -l'antiga Tecnificació- obrirà la jornada a les 17:30h.

El mateix dia es procedirà a fer l’entrega de la roba d’entrenament de futbol a la Sala París. La recollida es podrà fer efectiva entre les 16:00h i les 21:00h. 

Els entrenaments de l’FCBEscola Barcelona de futbol començaran a partir del dilluns 19 de setembre (per als alumnes de dilluns/dimecres) i el dimarts 20 de setembre (per als alumnes de dimarts/dijous).

FCBEscola de Bàsquet

Els equips i els entrenadors de l'FCBEscola Basket seran presentats al final de jornada, a partir de les 20:30h. La nova escola poliesportiva engega motors el dilluns 19 de setembre.

Tots els assistents podran estacionar els seus vehicles a l’aparcament de l’accés 14 de l’Estadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut