Presentada l’FCBEscola Tecnificació de les Terres de l’Ebre

Presentada l’FCBEscola Tecnificació de les Terres de l’Ebre

L'Ampolla, Vallès, Lleida i Reus son les seus de les quatre FCBEscola Tecnificació de la temporada 2016-17

El Saló de Plens de l’Ajuntament de l’Ampolla va ser l’escenari aquest dilluns 3 d’octubre de la inauguració de la temporada a l’FCBEscola Tecnificació de les Terres de l’Ebre. Aquest acte, presidit per l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa, també va comptar amb la presència del responsable del projecte FCBEscola Tecnificació, Pau López; del coordinador de l’FCBEscola Tecnificació Catalunya, Xavier Miquel, i del coordinador esportiu de l’FCBEscola Tecnificació Terres de l’Ebre, Ferran Simó.

La pilota va començar a rodar el 19 de setembre passat al Camp Municipal de l’Ampolla, on un total de 55 nois i noies entre els 6 i els 14 anys, tant jugadors com porters, perfeccionen les seves habilitats tot seguint la metodologia Barça. Aquestes sessions d’entrenaments se celebren tots els dilluns de 18.15 a 19.45 h fins al pròxim mes de juny i són totalment compatibles amb els entrenaments i partits als seus clubs respectius.

En aquesta presentació, el responsable de l’FCBEscola Tecnificació Catalunya, Pau López, va destacar la importància de transmetre els valors del Club: “No només som una escola de futbol. Més enllà de perfeccionar les habilitats futbolístiques de manera individual, treballem perquè els alumnes aprenguin a respectar els companys, els entrenadors, el material i a fomentar uns hàbits de comportament exemplars”.

Per la seva banda, l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa, es va mostrar molt satisfet amb el projecte FCBEscola Tecnificació i va reconèixer que “des de la  regidoria d’Esports treballem perquè la localitat sigui un referent en el món de l’esport”. Aquesta escola de Tecnificació encara té places disponibles per a aquesta temporada fins a arribar als 80 participants.

Després de la presentació de la temporada a l’Ampolla, el pròxim dilluns 10 d’octubre es farà la inauguració oficial de la seu Vallès, a La Torreta (Granollers-La Roca), el dia 17 la de Lleida i el 24 a Reus (Tarragona).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut