L'FCBEscola Perfeccionament Catalunya arrenca la temporada amb cinc centres

L'FCBEscola Perfeccionament Catalunya arrenca la temporada amb cinc centres

La localitat de Flaçà, a Girona, acull la primera seu de l’FCBEscola Perfeccionament de les comarques gironines

La temporada 2017/18 comptarà per primer cop a la història amb un centre a les comarques de Girona, després de la nova obertura de l’FCBEscola Perfeccionament Catalunya que s’ubicarà a la localitat de Flaçà. D’aquesta manera, seran cinc les escoles de futbol que el FC Barcelona tindrà arreu del territori català, i se sumen a les existents a Lleida, Reus, les Terres de l’Ebre i el Vallès.

Aquestes escoles de perfeccionament i tecnificació estan destinades a alumnes de 6 a 14 anys amb l’objectiu de transmetre la metodologia d’entrenament FCBEscola a tot el territori català i donar la possibilitat a tots els jugadors i jugadores d’entrenar un dia a la setmana com els seus ídols sense deixar el treball amb els seus respectius clubs.

L’objectiu d’aquesta activitat és facilitar l'optimització de la realitat coordinativa dels esportistes i jugadores dins d’un context de joc real. Qualsevol acció tècnica mai està aïllada del joc, és per això que s’entrenarà amb unes situacions que els jugadors es trobaran durant la competició. L’acció tècnica o coordinativa, no sols s’ha d’entendre com un element d’execució, sinó que ha de relacionar-se amb tot l’objectiu cognitiu associat al joc.

En els centres de Perfeccionament de l’FCBEscola Catalunya es treballa en grups reduïts i les consignes dels entrenadors van dirigides individualment a cada jugador. Aquests centres estan destinats no sols a jugadors i jugadores, sinó també a porters i porteres, per als quals també hi ha un treball específic personalitzat.

Els entrenaments es realitzen tots els dilluns des del 25 de setembre fins al mes de juny en els següents horaris:

FCBESCOLA Perfeccionament Girona (Flaçà): de 18.00 h a 19.30 h
FCBESCOLA Perfeccionament Lleida (Torrefarrera): de 18.30 h a 20.00 h
FCBESCOLA Perfeccionament Reus (Mas Pellicer): de 17.45 h a 19.15 h
FCBESCOLA Perfeccionament Vallès (Viladecavalls): de 18.00 h a 19.30 h
FCBESCOLA Perfeccionament Terres de L’Ebre (L’Ampolla): de 18.15 h a 19.45 h

 

El proper 25 de setembre, jornada de portes obertes

Dilluns 25 de setembre arrenca la temporada amb una jornada de portes obertes a les diferents instal·lacions en el mateix horari que se seguirà durant la temporada. Els alumnes interessats podran assistir a un entrenament per descobrir la metodologia FCBEscola Perfeccionament Catalunya de ben a prop i poder compartir amb altres companys els valors que l’FCBEscola transmet als seus alumnes.

Els alumnes interessats poden demanar més informació o inscriure’s al correu electrònic administracio@fcbtecnificacio.cat o al telèfon d’informació 605995166 en l’horari de dilluns a divendres de 10 h a 14 h. Més informació a www.fcbtecnificacio.cat
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut