L’FCBEscola Sao Paulo Sub-11 i Sub-13, a semifinals de la Copa Paulista

L’FCBEscola Sao Paulo Sub-11 i Sub-13, a semifinals de la Copa Paulista

Aquesta fita s'ha aconseguit la primera temporada de l'escola en aquesta competició

Els equips de les categories Sub-11 i Sub-13 de l’FCBEscola Sao Paulo han aconseguit una històrica classificació per a les semifinals de la Copa Sao Paulo organitzada per l'Associació Paulista de Futbol. Aquesta fita, a més, s'ha aconseguit durant la primera temporada en què l'escola de futbol del FC Barcelona ha pres part en aquesta competició. Els partits d'anada es jugaran el dia 12 a l’FCBEscola Sao Paulo, mentre que la tornada tindrà lloc fora de casa el dia 19 de novembre.

El director de Projecte Local de l’FCBEscola Sao Paulo, Agustín Peraita, assegura que tot el seu equip “està molt content amb el ‘què’, però sobretot amb el ‘com’, ja que es tracta del nostre tercer any complet com a escola instaurada a la ciutat”.

“Els equips van patir molt a l'inici de la competició per la falta d'experiència competitiva, que generava algunes errades i desconfiança. Però l'equip tècnic no va perdre de vista el rumb de joc que volíem, i això ha fet que els nostres equips s'hagin fet respectar pel futbol desplegat”, afirma Peraita. La gran evolució va provocar que els equips Sub-11 i Sub-13 superessin les dues fases de grups inicials i també s'imposessin en la primera ronda eliminatòria, els quarts de final.

El màxim responsable de l'escola a la ciutat paulista també és conscient que per davant té un futur prometedor. “Som una escola de futbol que està començant a dominar el joc de posició i està competint d'igual a igual amb clubs històrics. I això és un fet sense precedents al país del futbol, ja que estem mostrant al futbol base de l'estat de Sao Paulo que jugar com el Barça i competir al màxim nivell és possible, i és molt especial de presenciar”, reconeix Peraita.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut