Primera experiència internacional de la Barça Escola Basket

Primera experiència internacional de la Barça Escola Basket

La Barça Escola Basket ha participat al Bambini a Canestro, que aquest 2018 celebrava la seva quarta edició a Varese (Itàlia)

La Barça Escola Basket de Barcelona ha disputat el seu primer torneig internacional a l'estranger amb la seva participació al Bambini a Canestro, que aquest 2018 celebrava la seva quarta edició a la ciutat italiana de Varese. L'equip barcelonista ha viatjat a aquesta primera experiència esportiva amb un total de 12 jugadors, 8 nois i 4 noies, participant a la categoria Sub-10.

La competició, organitzada pel club Robur et Fides, ha reunit a més de 500 nens i nenes nascuts en 2008 i 2009. La Barça Escola Basket va acabar la fase de grups en tercera posició amb un balanç d'una victòria davant el Torino i dues derrotes, davant l'equip local (Robur et Fides) i l’Argenta, totes dues per 5 punts de diferència.

Després de la primera fase, els jugadors barcelonins van guanyar els dos partits següents, un fet que els va suposar acabar lluitant per la dissetena plaça. Finalment, la Barça Escola Basket va perdre aquest partit davant el Stamura Ancona i va acabar en divuitè lloc. No obstant, els jugadors van tornar a casa encantats amb la seva primera experiència internacional gaudint del seu esport preferit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut