Òscar Grau visita l’FCBEscola Varsòvia

Òscar Grau visita l’FCBEscola Varsòvia

La visita s’emmarca dins del compromís que va adquirir el nou director de l’FCBEscola de conèixer tots els projectes internacionals que es porten a terme

El director de l’FCBEscola, Òscar Grau, continua coneixent de primera mà com són les FCBEscoles d’arreu del món i quines són les realitats que les envolten i els projectes de futur que tenen programats. Era un compromís que va adquirir amb cadascun dels partners i dels directors de les FCBEscoles quan va arribar al càrrec al setembre del 2015, i ara, acompanyat del seu equip, l’està duent a terme. La setmana passada va visitar, acompanyat d’Iñaki Andreu, director de Projectes per Europa i Àfrica, l’FCBEscola Varsòvia, en funcionament des del mes de novembre del 2011.

Òscar Grau ha pogut comprovar com des que va arrencar el projecte a Polònia, el primer que es va fer a Europa fora de Catalunya, no ha parat de créixer, i com s'ha guanyat el reconeixement de la societat i dels mitjans de comunicació polonesos i, sobretot, de les famílies dels nois i noies que han pogut gaudir de les seves instal·lacions i dels entrenadors que els han transmès l’ADN i la filosofia Barça.

El director de l’FCBEscola ha conegut com funcionen les instal·lacions d’hivern i d’estiu de l’FCBEscola Varsòvia, amb 600 nens i nenes inscrits, i ha vist treballar els entrenadors de l’escola amb els joves jugadors. “Ha estat una visita que m’ha sorprès molt. El nivell dels nens i nenes és molt bo”, explica Òscar Grau. Un d’aquests nois, el porter Marcin Bulka, de 16 anys i de 1,92 metres d’alçada, ha estat aquest dies a prova amb els juvenils del Barça a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Altres nou visites

Aquesta visita a Varsòvia se suma a les que Òscar Grau ja ha fet a les FCBEscoles de Fukuoka i Katsushika (el Japó), Istambul (Turquia), Quingdao (la Xina), Casablanca (el Marroc), Delhi NCR (l'Índia), Singapur, Dubai i l'Aràbia Saudita.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut