Nous campus de l'FCBEscola als Estats Units i al Japó

Nous campus de l'FCBEscola als Estats Units i al Japó

El Club segueix amb la seva expansió global i impartirà 20 campus al país nord-americà i 11 campus al país asiàtic

La Junta Directiva del FC Barcelona va aprovar aquest dilluns la signatura de dos acords per a la celebració de campus de l'FCBEscola als Estats Units i al Japó. El Club, que compta amb 19 escoles arreu del món, continua la seva expansió internacional després d'anunciar el passat febrer dotze campus nous a Austràlia i Nova Zelanda.

D’acord amb l’estratègia de creixement global, l'FCBEscola impartirà vint campus en diverses ciutats dels Estats Units, com Orlando, Miami, Chicago, Houston, Dallas, Atlanta i Kansas, entre d'altres; entre aquest mes de març i el mes d’agost d’enguany.

Un altre dels punts estratègics de les escoles de formació del FC Barcelona és al Japó, on es duran a terme onze campus esportius entre el mes de maig d’aquest any i el mes d’abril de l’any vinent.

"El director de cada projecte internacional s'ha format aquí per assegurar la transmissió de la metodologia Barça. Així garantim la qualitat que ens hem d'exigir com a Barça", va explicar el director de l'FCBEscola Òscar Grau a Barça TV, on va defensar que les escoles són el millor ambaixador del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut