La pilota ja roda a Nova Zelanda

La pilota ja roda a Nova Zelanda

El primer campus dels dos que l’FCBEscola organitza a Auckland aquest mes d’abril ja ha començat amb la il·lusió dels nens i nenes per aprendre la metodologia del model Barça

La pilota ja roda a Nova Zelanda. Els entrenadors donen les primeres instruccions i els nens i nenes, més il·lusionats que mai, comencen a descobrir la metodologia del model Barça. El primer campus dels dos que l’FCBEscola organitza a Auckland aquest mes d’abril ja és una realitat.

Des d’ahir, 18 d’abril, fins el proper divendres dia 22, els nois, d’entre 6 i 16 anys, que participen al FCBCamp a Auckland, Nova Zelanda, aprendran els secrets de l’ADN Barça i els portaran a la pràctica a les instal·lacions del QBE Stadium d’Albany entre les 9.00 i les 15.00 hores. Aquest mateix campus es repetirà entre el 25 i el 29 d’abril i les inscripcions es poden realitzar a través del web del campus.

Aquests campus ofereixen a tots els participants l’oportunitat de conèixer la metodologia del model Barça i els valors del Club: respecte, esforç, ambició, treball en equip i humilitat. Els entrenadors de l’FCBEscola introdueixen les pautes de formació bàsiques per als principiants i milloren les habilitats futbolístiques dels més experimentats.

Presència arreu del món

L’obertura d’aquests FCBCamps a Auckland s’emmarca en el projecte aprovat per la Junta Directiva del FCBarcelona el passat mes de febrer, que preveu l’organització de 12 campus de futbol repartits entre Austràlia i Nova Zelanda aquest 2016.

Els propers campus de l’FCBEscola a Oceania, que seran els primers a Austràlia, es faran a Melbourne i Sidney. L’FCBEscola, amb el desenvolupament per primera vegada d’una activitat continuada a Oceania, tanca el cercle i ja té presencia a tots els continents del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut