L’FCBEscola s’expandeix al Canadà amb l’obertura de dues escoles a Edmonton i Toronto

L’FCBEscola s’expandeix al Canadà amb l’obertura de dues escoles a Edmonton i Toronto

Amb aquestes dues escoles de futbol, a més de la que està en marxa des del 2015 a Vancouver, el FC Barcelona amplia de manera notòria la seva presència en aquest país

El projecte FCBEscola continua la seva expansió internacional i amplia la seva presència a Canadà amb dues escoles de futbol en aquest país, més concretament a Toronto i a Edmonton. Ambdues se sumen a la ja existent aVancouver, en marxa des del mes de setembre del 2015, i que compta amb un total de 250 jugadors.

Tant l’FCBEscola de Toronto com la d’Edmonton neixen de l’acord amb 'BCN Sports Services Canada Inc'. Una empresa, aquesta, que és partner del Club des del 2013 i que ha contribuït, des del mes de setembre d’aquell any, a la realització de 50 activitats de campus i clínics amb presència a Toronto, Ottawa, Mont-real, Quebec City, Calgary, Edmonton, Vancouver, Kelowna i Kamloops. Es calcula que uns 5.500 jugadors han participat en aquestes activitats.

Toronto

L’FCBEscola de Toronto, que està situada a Mississauga, va ser presentada oficialment aquest dilluns en un acte que va tenir lloc a Iceland Soccer Fields, i que per part del FC Barcelona va comptar amb la presència del director de l’FCBEscola, Òscar Grau; del director de projectes de l’FCB Escola per Nord-amèrica, Franc Carbó; i del director tècnic de l’FCBEscola Toronto, Xavi Baladas.

Compta amb 450 places disponibles per a nens i nenes d’edats compreses entre els 6 i els 16 anys.

Edmonton

Pel que fa a l’FCBEscola d’Edmonton, ubicada a la ciutat de Spruce Grove, es presentava dimarts de manera oficial a Fuhr Sports Park. Per part del FC Barcelona hi van assistir el director de l’FCBEscola, Òscar Grau; el director de projectes de l’FCB Escola per Nord-amèrica, Franc Carbó; i el director tècnic de l’FCBEscola Edmonton, Xavi Pérez.

La d’Edmonton és la tercera escola que s’inaugura al Canadà, i té 400 places per a nens i nenes d’edats compreses entre els 6 i els 16 anys. A l’estiu del 2015 ja es van fer els primers campus d’estiu en aquesta ciutat, en què van participar prop de 500 jugadors.

Futures FCBEscoles

En l’última compareixença de la Junta Directiva s’anunciava l’aprovació de la signatura de dos acords per a la creació de dues noves FCB Escoles, als Estats Units i a Nigèria.

La primera tindrà la seva seu a Charlotte, a l’estat de Carolina del Nord, mentre que la segona desenvoluparà la seva activitat a Lagos. Totes dues entraran en funcionament el proper mes de setembre.

Amb aquestes ja seran 21 les FCB Escoles que el Club tindrà al món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut