Tres internacionals amb la República Dominicana

Tres internacionals amb la República Dominicana

Dos jugadors de l’FCBEscola Santo Domingo s’han convertit en fixes en les convocatòries de la selecció dominicana Sub20, mentre que Johan Guzman, format també a l’escola i ara al Club Atlètic Pantoja, és un habitual a la selecció absoluta

La feina ben feta sempre acostuma a donar els seus fruits. I això és el que està passant a l’FCBEscola Santo Domingo, que s’ha convertit en una referència, pel seu estil i per la seva forma d’entendre el futbol al més pur ADN Barça, per al futbol de la República Dominicana.

Dos jugadors de l’FCBEscola, Richerly de los Santos i Ronaldo Vásquez, s’han convertit en fixes en les convocatòries de la Selecció Sub20 dominicana, mentre que un tercer, Johan Guzman, també format a l’escola, és un habitual de la Selecció Absoluta després del seu fixatge pel Club Atlètic Pantoja de la Primera Divisió del país.

“Aquest és el millor exemple que estem fent les coses ben fetes i que la nostra metodologia Barça és un referent a la República Dominicana”, explica Marc Cebrián, Director de Projecte Local a l’FCBEscola Santo Domingo.

Tres joves promeses

El porter Johan Guzman, nascut l’any 1997, és ja un referent a la República Dominicana. Juga al Club Atlètic Pantoja, que en l’actualitat ocupa la segona posició de la Lliga de Primera Divisió, es va formar a l’FCBEscola i està considerat com la jove promesa de la porteria del futbol dominicà. Guzman no oblida els seus orígens i segueix vinculat a l’FCBEscola Santo Domingo, on participa en diverses activitats.

Els casos de Ronaldo Vásquez i Richerly de los Santos també són destacables ja que formen part de la Selecció dominicana Sub20. Ronaldo Vásquez, nascut l’any 1999, va arribar a l’FCBEscola l’any 2013 procedent de l’acadèmia La Meca del futbol. És un jugador molt cobejat per tots els equips de la lliga professional dominicana, però ell ha preferit per quedar-se la propera temporada a l’escola i completar la seva formació. És dretà i juga d’interior, però s’adapta perfectament a totes les posicions d’atac.

Richerly de los Santos forma part de l’FCBEscola des dels seus inicis. És més jove, del 1997, i també juga d’interior dret encara que ell destaca per ser un jugador molt hàbil. Ell ha decidit que la propera temporada ja està preparat per donar el salt a Espanya i deixarà l’escola.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut