Campus d'estiu amb ADN Barça

Campus d'estiu amb ADN Barça

L’FCBEscola durà a terme més de 100 campus al món, amb presència per primer cop a Oceania

Arriba l’estiu i l’activitat no s’atura a l’FCBEscola. Entre el juny i l’agost s’han organitzat més de 100 campus internacionals del FC Barcelona, en els quals hi participaran més de 30.000 nens i nenes de diferents nacionalitats. 

D’acord amb l’estratègia de creixement global del Club, l'FCBEscola desenvoluparà diferents campus de futbol en els principals països d’Europa, Nord-Amèrica, Sud-Amèrica, l’Àsia i Oceania. Els Estats Units encapçala el rànquing de països en nombre d’FCBCamps, amb 27 seus. Així, el FC Barcelona reforça la seva activitat al mercat nord-americà amb vuit ciutats més que el 2015 i entrant per primera vegada a estats com Pennsilvània, Nova Orleans o Oklahoma.

Entre les novetats d’aquest any també hi ha els FCBCamps d’Austràlia, on per primera vegada l’FCBEscola es realitzarà una activitat continuada a Oceania. A més, obrirà portes el primer campus internacional femení del FC Barcelona, amb seu a Barcelona i Islàndia. En aquest sentit, el Club fa un pas més en la seva aposta per la professionalització del futbol femení blaugrana.

Pel que fa a l'àmbit nacional, Barcelona, Berga, Blanes i Cambrils són les quatre poblacions catalanes on s’organitzaran FCBCamps aquest mes de juliol. A l’estat espanyol, hi haurà campus a La Manga (Múrcia) i Marbella (Málaga). 

Consulta el llistat de campus del FC Barcelona en els següents enllaços:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut