El primer campus femení de l'FCBEscola finalitza a Islàndia amb gran èxit participatiu

El primer campus femení de l'FCBEscola finalitza a Islàndia amb gran èxit participatiu

L’acte de cloenda ha comptat amb la presència del vicepresident Carles Vilarrubí, de l’exjugador Gudjohnsen i del president electe d’Islàndia, que s’ha declarat fan del Barça

El primer campus femení del FC Barcelona, celebrat a les instal·lacions esportives de Valsvöllur, al costat de Reykjavík (Islàndia), ha celebrat avui la seva jornada final després de sis dies d’activitat i d’haver comptat amb la participació de 295 noies i dels tècnics i la metodologia de l’FCBEscola.

L’experiència s’ha tancat amb un acte que ha reunit prop d'un miler de persones, en un país que encara celebra l’èxit assolit per la seva selecció nacional a l’última Eurocopa.

L’acte de cloenda ha començat sobre el terreny de joc, on ha tingut lloc l’entrega de diplomes a les jugadores participants en el campus. Seguidament s’ha obert el torn de parlaments a càrrec del vicepresident internacional i institucional del FC Barcelona, Carles Vilarrubí; del nou president electe d’Islàndia, Gudni Th Jóhannesson; i de l’exjugador del FC Barcelona i jugador de la selecció islandesa, Eidur Gudjohnsen

El primer equip femení del FC Barcelona viatjarà el proper estiu a Islàndia per jugar un partit amistós”, ha comentat Villarubí, i ha afegit: “Aquesta experiència és una molt bona base per traçar una relació especial entre el FC Barcelona i Islàndia. Seguirem aquesta relació amb aquest país”. 

La música del cantant islandès Frikki Dór ha posat punt final a una cerimònia que també ha comptat amb la presència del ministre d’Educació i Cultura d’Islàndia, Illugi Gunnarsson, membres de la penya barcelonista de Reykjavík, així com de representants diplomàtics espanyols a Islàndia.

"Que el FC Barcelona hagi vingut a Islàndia ha estat molt important per a mi. He constatat l’èxit del campus veient els somriures a les cares de les jugadores. Aquest campus ha servit per promocionar els valors del Barça", ha conclòs Gudjohnsen.

El nou president d'Islàndia, Gudni Th Jóhannesson, ha explicat: “Sóc un seguidor del FC Barcelona des que vaig ser al Camp Nou amb els meus pares per veure jugar Rexach i Simonsen. Ha estat un honor l’oportunitat de tenir Barcelona al nostre país”. I ha afegit: “Messi és un dels millors jugadors de tots els temps. La seva determinació i les seves habilitats són importants, però és el joc en equip el que l’ha fet gran”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut