La vint-i-cinquena FCBEscola s’instal·larà a Guatemala

La vint-i-cinquena FCBEscola s’instal·larà a Guatemala

La nova FCBEscola obrirà les seves portes a principis del 2017 a la Ciutat de Guatemala

La Ciutat de Guatemala acollirà a partir de les primeres setmanes del 2017 la 25a FCBEscola. D’aquesta manera, Guatemala es converteix en el quart país de Llatinoamèrica, després del Brasil, el Perú i la República Dominicana, que compta amb una seu d’una escola barcelonina.

La relació entre el FC Barcelona i el país centreamericà va començar l’any 2014, quan es van iniciar activitats dels FCBCamps, que aquest mes de novembre viuran la seva tercera edició. Les obres per al condicionament de les instal·lacions, que tindran capacitat per acollir un total de 250 alumnes, arrencaran la propera setmana en uns terrenys situats a la Carretera a El Salvador. 

Silvia Carazo, màxima responsable de l’empresa local Escola GT Fraijames, que serà l’encarregada de posar en marxa aquesta FCBEscola, ha assegurat: “A causa del gran nombre d’aficionats del FC Barcelona a Guatemala vam proposar al Club obrir una escola seguint la seva metodologia i coneixement sobre el millor futbol. Hi estem treballant des de fa prop d’un any i estem molt emocionats d’haver rebut l’aprovació d’aquest projecte per part de la Junta Directiva del Club”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut