L’FCBEscola Santo Domingo, al costat de la Fundació Café con Leche

L’FCBEscola Santo Domingo, al costat de la Fundació Café con Leche

Els alumnes de Formació i Precompetició de l'FCBEscola Santo Domingo van gaudir d'una jornada de partits amistosos

Un total de 60 nens i nenes de les etapes de Formació i Precompetició de l’FCBEscola Santo Domingo han disputat una jornada de partits amistosos a les instal·lacions de la Fundació Café con Leche. En aquestes trobades esportives, els alumnes de la nostra escola dominicana “van poder descobrir i apreciar la realitat social del seu país compartint aquesta activitat amb ells”, segons afirma el director del Projecte Local de Santo Domingo, David García

La Fundació Café con Leche va ser fundada fa una dècada per Jose Niethammer, un dels tècnics de l’staff de l’FCBEscola Santo Domingo, amb la voluntat de fer un projecte social per a nens i joves adreçat especialment a dos dels barris més pobres de la ciutat, la Lechería i Caballona. 

Gràcies a la seva introducció a l'esport, tant en els entrenaments com en els partits de futbol contra altres equips, aprenen valors com la disciplina o la confiança en si mateixos, un fet que fa que aquests joves de diferents ètnies i diferents orígens socials puguin interactuar i créixer de manera conjunta. A més de l'oferta esportiva, els jugadors de Café con Leche reben educació sobre les malalties de transmissió sexual, drogues o violència, entre d’altres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut