L'FCBEscola Istanbul signa un acord de patrocini amb Beko

L'FCBEscola Istanbul signa un acord de patrocini amb Beko

El director del projecte FCBEscola, Franc Carbó, ha rubricat aquest patrocini amb Can Dinçer, director General d’Arçelik Turkey

L’FCBEscola Istanbul ha signat un acord de patrocini amb Beko, pel qual la marca turca es converteix en el seu Title Sponsor. Així, aquesta firma global de gran creixement aquests darrers anys donarà nom a l’FCBEscola Istanbul Beko, i augmentarà encara més la gran connexió existent entre Beko i el FC Barcelona, que van començar la seva col·laboració l’any 2014. Aquest acte de rúbrica entre totes dues entitats ha estat presidit pel director del projecte FCBEscola, Franc Carbó.

L’escola barcelonista d’Istanbul compta actualment amb més de 700 nois i noies de 6 a 14 anys com alumnes repartits entre les seves dues seus, situades al Campus Ayzaga de l’Istanbul Technical University i a la Ciutat Educativa Marmara de la Maltepe University. La temporada 2016/17 és la tercera en funcionament de l’FCBEscola, que fins avui ha comptat amb 1.500 esportistes.

 

24 FCBEscoles arreu del món

L’FCBEscola és el model d'escola de futbol pròpia del FC Barcelona adreçada a nens i nenes i que té com a objectiu principal la formació integral dels seus alumnes. Aquest model d'escola de futbol, exportat a escala internacional, pretén estendre la marca Barça i transmetre la filosofia de treball i els valors del Club a la resta del món.

El FC Barcelona compta amb un total de 24 FCBEscoles repartides per tot el món, més de 160 Campus i 50 Clínics anuals, amb presència en més de 50 països dels cinc continents i la participació de més de 35.000 nens entre les diferents activitats promogudes des de l’FCBEscola.

Franc Carbó, director projecte FCBEscola: “El suport de Beko com a espònsor és molt important per al nostre club, però encara més gràcies a aquest nou acord amb el qual s’ha convertit en l’espònsor principal de l’FCBEscola Istanbul Beko. El nostre objectiu a cada FCBEscola és el de desenvolupar grans jugadors que incorporin els valors del FC Barcelona, i estem molt orgullosos d’haver-ho fet des de fa tres anys a Turquia i esperem continuar fent-ho amb molts més nois i noies aquests pròxims anys”.

Can Dinçer, director general d’Arçelik Turkey: “Beko ha apostat per l’esport de manera ininterrompuda des de l’any 2006. Volem donar suport al desenvolupament a Turquia de l’esport infantil. En aquest sentit, els joves esportistes que han passat per la nostra escola estan un pas més a prop dels seus somnis gràcies a Beko”.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut