Inaugurada l’FCBEscola Guatemala

Inaugurada l’FCBEscola Guatemala

Guatemala és el primer país centreamericà en acollir una FCBEscola i el quart de Llatinoamèrica, unint-se a Dominicana, Brasil i Perú

L’FCBEscola Guatemala s'ha convertit aquest cap de setmana en la primera escola de futbol del FC Barcelona a Centreamèrica, després de l'acte d'inauguració oficial celebrat dissabte passat. A més, és l’FCBEscola número 26 del projecte i la quarta llatinoamericana, després de les que ja estan en funcionament al Brasil, el Perú i la República Dominicana. 

La posada de llarg d'aquesta instal·lació, situada a Ciutat de Guatemala, a la carretera de Fraijanes, va estar presidida pel director del projecte FCBEscola, Franc Carbó, que va emfatitzar sobre la importància de l'obertura d'aquesta seu per al Club dins del seu pla d'expansió en l’àmbit internacional, al costat de diversos directius locals. 

Durant l'esdeveniment, els assistents van tenir l'al·licient de poder fotografiar-se al costat de dos dels últims trofeus aconseguits pel primer equip del FC Barcelona, la copa de la Lliga 2015/2016 i la Champions League de la temporada 2014/2015, que han estat exposats en les instal·lacions durant tres jornades més.

Des de fa algunes setmanes, nens i nenes guatemalencs de 5 a 18 anys ja han pogut començar a entrenar-se aprenent la metodologia del FC Barcelona, segons una sèrie d'entrenaments plantejats pel director de Projecte Local de l’FCBEscola Guatemala, Joan Ferré, i aprovats des de Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut