El jugador FCBEscola Eric García, campió d'Europa Sub-17

El jugador FCBEscola Eric García, campió d'Europa Sub-17

L'esportista de Martorell va formar-se dues temporades a l'escola abans d'entrar al Benjamí B del Club

L’FCBEscola continua assolint petits reptes dia a dia. Després que en la present temporada 2016-17 hagi debutat amb el primer equip Alex Carbonell, el tercer jugador en tota la història a haver-hi jugat un partit oficial, aquest cap de setmana per primera vegada un esportista format a l’FCBEscola Barcelona, Eric García, ha guanyat un títol continental de seleccions, ja que s'ha proclamat campió d'Europa Sub-17 juntament amb cinc jugadors més de la pedrera del FC Barcelona.

El jugador nascut a Martorell al gener de 2001 va formar part de l’FCBEscola Barcelona durant dues temporades com Prebenjamí, i ja a la campanya 2009-10 va ser cridat per formar part del Benjamí B als equips formatius del Club. Els seus entrenadors d'aquella època destaquen que ja Eric García era tot un exemple per als seus companys tant en comportament, com en serietat, responsabilitat i caràcter.

García, membre de la plantilla del Cadet A, ha fet història a una competició on els jugadors del Club han tingut una actuació molt destacada per poder alçar el trofeu continental. De fet, l'equip dirigit per Santi Denia no ha conegut la derrota a cap dels partits disputats, aconseguint la victòria en la fase de grups davant Turquia (3-2), Itàlia (3-1) i empatar amb Croàcia (1-1). Ja a les eliminatòries, derrotaven a França en quarts (3-1) i aixecaven el títol després de guanyar a Alemanya en els penals de les semifinals (0-0) i repetia fent el mateix a la finalíssima davant Anglaterra des dels 11 metres després d'haver arribat amb empat a 2 al final del temps reglamentari.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut