L’FCBEscola Florida, gran triomfadora a l’Sting Cup

L’FCBEscola Florida, gran triomfadora a l’Sting Cup

Els equips barcelonistes aconsegueixen tres campionats i tres subcampionats

Els equips de l’FCBEscola Florida han obtingut grans resultats a la darrera edició de l’Sting Cup, una competició en què l'escola barcelonista ha aconseguit tres victòries i tres subcampionats en les sis finals que han jugat. A més, altres sis conjunts FCBEscola Florida van disputar aquest torneig, tots ells donant una molt bona imatge. 

Els triomfs han estat per als equips Sub-10 Blue, Sub-10 Red i Sub-13 Red, mentre que els conjunts Sub-8 Blue, Sub-12 Red i Sub-16 van acabar perdent la final. El Sub-10 Blue s'imposava a la final per 4-2 al Pinecrest Premier, mentre que el Sub-10 Red feia el mateix davant el CES Breakers Blue, amb un resultat idèntic. La victòria del Sub-13 va ser contra el CTC Bandits per 2-1, i es van venjar de l'1-2 amb el qual havien perdut prèviament a la fase de grups. 

Per la seva banda, l'equip Sub-16 Blue perdia en el torn de penals de la final contra el Weston FC White després d'haver arribat al final del temps reglamentari amb empat a 1. Els Sub-8 també van acabar perdent per la mínima en la final davant el Pinecrest Premier (4-3), igual que els Sub-12, que es van proclamar subcampions després de caure davant el Pinecrest Premier per 1-0.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut