Les FCBEscoles de tot el món feliciten Leo Messi

Les FCBEscoles de tot el món feliciten Leo Messi

Els jugadors i jugadores d’una desena d’FCBEscoles han volgut unir-se als missatges de felicitacions al crack argentí pel seu 30 aniversari

Els jugadors i jugadores d’una desena d’FCBEscoles han volgut unir-se als missatges de felicitacions al crack argentí Leo Messi pel seu 30 aniversari. Des del Canadà, passant per Estats Units, pel Japó, Singapur, el Brasil, el Perú, a un FCBCamp a Estats Units o la pròpia FCBEscola Barcelona els joves esportistes han aturat els seus entrenaments setmanals per poder gravar un video felicitant Messi.

Aquestes dedicatòries han estat molt especials i executades pels Directors de Projecte Local (DPL) de les FCBEscoles. D’aquesta forma, cadascuna ha tingut una peculiaritat, dibuixant el seu nom o el número 30 amb cons o pilotes, amb esportistes agafant la samarreta amb el número 10 igual que l’astre argentí després d’haver marcat el 2-3 al Santiago Bernabéu aquesta temporada, davant de la seva imatge... Avui el més important era formar part d’aquesta celebració global per celebrar aquest #L30Messi. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut