Les FCBEscoles de Katsushika i Fukuoka, amb l’Infantil B

Les FCBEscoles de Katsushika i Fukuoka, amb l’Infantil B

Els jugadors de l'equip formatiu del Club van gaudir d'una jornada de germanor amb esportistes japonesos

L’equip Infantil B del FC Barcelona va poder gaudir d’una jornada d’entrenaments i partits amistosos contra dos equips de les FCBEscoles de Katsushika i de Fukuoka durant la seva estada al Japó amb motiu de la World Challenge Cup. L’activitat va suposar un gran acte de germanor entre l’equip formatiu barceloní i les escoles nipones, amb un denominador comú: tots lluïen l’escut del Club a la samarreta.

Per als entrenaments conjunts els tècnics van plantejar dos exercicis en els quals els jugadors dels tres equips s’entremesclaven, abans d’una preparació específica dels jugadors de l’Infantil B, que van realitzar un exercici en solitari. Una vegada finalitzat, els equips es van enfrontar en un triangular. El partit entre les dues escoles nipones va ser dirigit pels tècnics David Sánchez i Pep Olivé. 

 El director de Projecte Local (DPL) de l’FCBEscola Katsushika, Andreu Cerarols, ha reconegut: “Puc considerar-ho una experiència molt positiva per a tots els jugadors. La relació i la cooperació entre ells va ser excel·lent. A més, sense parlar el mateix idioma, els jugadors se les van enginyar per entendre’s amb altres fórmules, com ara amb la comunicació no verbal, un fet que també ens demostra que la pilota és un gran mitjà de comunicació”. 

Els jugadors i tècnics de l’Infantil B, a més, es van endur com a regals uns records per la seva participació en aquesta jornada, com una imatge de la sèrie ‘Oliver i Benji’ i un ‘sensu’, un ventall japonès.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut