La Sub-17 de Puerto Rico es prepara a l’FCBEscola Dominicana després del pas de l'huracà ‘María’

La Sub-17 de Puerto Rico es prepara a l’FCBEscola Dominicana després del pas de l'huracà ‘María’

Les porto-riquenyes jugaran del 16 al 20 d'octubre la ronda final per al Mundial de la categoria

Les instal·lacions de l’FCBEscola Dominicana a Santo Domingo estan acollint els entrenaments de la selecció femenina Sub-17 de Puerto Rico, que la setmana vinent disputarà la ronda final del Carib per classificar-se per al Campionat del Món Uruguai 2018. Les jugadores de la selecció boricua, que jugaran aquesta fase final a Haití del 16 al 20 d'octubre, van haver de viatjar a la República Dominicana per la devastació de les instal·lacions esportives porto-riquenyes després del pas de l'huracà María.

Malgrat el desastre natural, la Federació Porto-riquenya de Futbol (FPF) es va moure ràpid perquè les seves jugadores poguessin continuar preparant-se per a la seva gran cita esportiva i es va posar en contacte amb la Federació Dominicana de Futbol (FEDOFUTBOL) sol·licitant la seva ajuda. De forma immediata, la federació va intervenir perquè poguessin entrenar-se a les instal·lacions de l’FCBEscola a Santo Domingo i el Proyecto Gol a San Cristóbal.

Malgrat la devastació que l'huracà va deixar a l’illa, segons assegura la pròpia FPF a la seva pàgina web, “a Puerto Rico se li va donar l'opció d'absentar-se en la competició, però aquesta alternativa va ser descartada per complet”. El combinat va viatjar el cap de setmana passat per via marítima fins a la capital dominicana i ràpidament van poder seguir amb la seva preparació de cara a la classificació mundialista. En la primera ronda de competició, Puerto Rico va ser la clara dominadora del seu grup amb tres triomfs i un balanç de 19 gols a favor i un en contra després de vèncer 2-0 a República Dominicana, 8-1 a Bahames i 9-0 a Anguila.

El president de l’FPF, Eric Labrador, reconeix mostrar-se “molt agraït per l'acolliment que hem tingut a l’FCBEscola República Dominicana després de la desgràcia patida al nostre país amb el pas de dos huracans, l'Irma i el María”. Labrador també afirma que “aquest acolliment ens ha permès continuar entrenant i escapar de la mala experiència que hem viscut aquestes últimes setmanes”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut