Dos jugadors de l’FCBEscola Florida organitzen una recollida d'aliments per a Puerto Rico

Dos jugadors de l’FCBEscola Florida organitzen una recollida d'aliments per a Puerto Rico

Els dos joves d'11 anys van compaginar aquesta acció solidària amb els seus estudis i entrenaments

Els esportistes de l’FCBEscola Florida Marcel Hawari i Andrés David Martínez han compaginat durant uns dies els seus entrenaments a l'escola nord-americana amb una emotiva iniciativa, la de recollir aliments per als damnificats a Puerto Rico per l'huracà María, que al seu pas va assolar l'illa i va deixar centenars de morts.

Hawari, jugador de l'equip Sub-11 Luis Suárez, té a bona part dels seus familiars a Puerto Rico; entre ells el seu propi pare, qui viu a cavall entre Florida i l'illa del Carib. El jove esportista va patir l'experiència de no poder contactar amb el seu pare ni amb la resta de la família durant uns quants dies després del pas de l'huracà, i per això un cop recuperada la normalitat entre els seus va decidir posar-se a la feina per posar el seu granet de sorra i ajudar a la gent del seu país afectada pel desastre natural.

A la seva iniciativa se li va unir ràpidament el seu company d’equip Andrés David Martínez, i es van mobilitzar per organitzar una recollida d'aliments i productes de primera necessitat. Durant les seves estones lliures entre el col·legi i els entrenaments es van encarregar de recollir, classificar i transportar fins a l'entitat que faria arribar directament a les famílies més afectades de Puerto Rico tot el material que havien recollit durant les últimes setmanes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut