El futbolista del Barça B Ballou es troba amb l’FCBEscola de Mont-real

El futbolista del Barça B Ballou es troba amb l’FCBEscola de Mont-real

Aprofitant el Torneig Internacional de l’FCBEscola, que comença aquesta setmana, els nens de l’escola de Mont-real tenen la possibilitat de conèixer el jugador del filial

L’equip del Canadà ha viatjat quasi 6.000 km per disputar el Torneig Internacional de l’FCBEscola 2018, que enguany formen uns 1.900 nens i nenes d’arreu del món.

Abans de començar el torneig, però, els nens de l’acadèmia del Quebec van assistir a l’entrenament del Barça B, on Ballou està jugant aquesta temporada. El jugador, nascut a la Costa d’Ivori però instal·lat al Canadà des de petit, va arribar al FC Barcelona l’estiu passat procedent del Montreal Impact.

Durant la distesa trobada els infants van poder fer preguntes al jove jugador. Ballou va respondre a les qüestions dels més petits i va subratllar la importància de treballar dur i de creure en un mateix. També va dir als joves que molts nens voldrien estar al seu lloc, a l’FCBEscola, per poder ser supervisats per professionals que els permetran progressar ràpidament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut