Màxim suport de la Barça Academy Pro NY a l’Aleví A del FC Barcelona

Màxim suport de la Barça Academy Pro NY a l’Aleví A del FC Barcelona

Els jugadors de l'escola situada a Long Island van mostrar el seu suport a l'equip del formatiu durant el torneig LaLiga Promises

Entrenadors, jugadors i famílies s’han apropat fins al Sinatra Park Soccer Field per donar suport a les joves promeses blaugranes amb les que han pogut interactuar després de que el directiu Xavier Vilajoana els hi parlés del valor que suposa formar-se en la metodologia Barça.

El Barça ha tornat a demostrar per què és més que un club. Les petites grades del Sinatra Park Soccer Field, l’escenari on es disputa l’edició 2018 de LaLiga Promises Internacional, s’han omplert de banderes blaugranes i de senyeres cada vegada que jugava l’Aleví A. Els entrenadors, els jugadors i les famílies de la Barça Academy Pro NY s’han fet notar de valent.

Han animat en tot moment als nois de Marc Serra que, una vegada acabat el seu partit contra el Nwe York City, que ha finalitzat amb empat (0-0), els hi ho han volgut agrair. Tots plegats, jugadors de l’Aleví A i de la Barça Academy Pro NY, s’han saludat, amb l’skyline de Nova York com a testimoni. Els jugadors de Marc Serra els hi han regalat escuts del Barça i han aprofitat per conèixer com és la seva experiència a l’acadèmia del Barça.

Una experiència que ells mateixos han qualificat com a molt bona. El Joseph, un petit jugador que va descobrir Barcelona gràcies al Torneig Internacional de Setmana Santa, els hi ha comentat que juga com a defensa i que s’ho passa molt bé amb la filosofia de joc d’atac del FC Barcelona. Joseph, pels seus cabells, sembla una petita versió americana de Xavi Simons, a qui, per cert, va conèixer durant el torneig de Setmana Santa. 

Un altre jugador molt satisfet per la trobada era l’Eaden Jarvis, que també va viatjar a Barcelona pel torneig internacional, i que aquest diumenge disputa amb el seu equip, de 12 anys, les finals de la NY State Cup. Tots ells s’han pogut conèixer avui i tots ells han escoltat amb molt d’interès les paraules del directiu responsable del futbol formatiu amateur Xavier Vilajoana, present al torneig de Nova York, en les que els hi ha destacat la importància que té “formar-se en un model futbolístic, basat en la possessió de la pilota i el control dels partits, que és el mateix que tenen els nois de la Masia”.

La Barça Academy Pro Nova York va arrencar les seves activitats ara tot just fa un any al bell mig de l’illa de Long Island, en plena àrea d’influència del Tri-State. Es tracta d’una de les dues úniques acadèmies de futbol de la Barça Academy a tot el món que tenen la condició de Pro, juntament amb la de Haikou (Xina), un model d’escola esportiva a la qual el Futbol Club Barcelona forma part directament de la seva gestió.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut