Inauguració amb magnificència a la Barça Academy Lusaka

Inauguració amb magnificència a la Barça Academy Lusaka

Nombroses autoritats locals i del govern de Zàmbia donen el seu suport a l'acadèmia de futbol del FC Barcelona al país

La Barça Academy Lusaka ha celebrat la seva cerimònia d'inauguració just abans de l'inici del curs esportiu. Aquest acte ha comptat amb la presència del director del projecte Barça Academy, Carles Martín, i del director de Projecte Internacional d'Europa i Àfrica, Iñaki Andreu, que han quedat meravellats amb el rendiment de l'escola, la qual ja compta amb prop de 175 esportistes després dels seus primers mesos de vida.

La festa inaugural de l'escola de Zàmbia ha tingut lloc a la mateixa instal·lació de la Barça Academy Lusaka, el Futsal Sport Complexland, considerat com l'escenari esportiu més modern i punter de tot el país. Entre altres autoritats, aquest acte ha reunit l'alcalde de Lusaka, Milers Stampa, i diferents membres del govern zambià, com Sylvia B. Chalikosa, en representació de la vicepresidència; Lombe Mbalashi, membre del Comitè Executiu de la Federació de Futbol de Zàmbia, i el senyor Mohamad Ahmad, director del complex Futsal Sport Complexland.

“La Barça Academy Lusaka s'ha convertit en una gran aposta dins del projecte internacional, ja que hem estat el primer gran Club que ha muntat una escola en un país on ens sentim molt volguts, i ens agradaria poder treballar dur mà a mà per poder aportar la nostra experiència i propiciar el desenvolupament del futbol a Zàmbia”, ha reconegut el director de Barça Academy, Carles Martín.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut