La Barça Academy Pro NY i Allie Long presenten la temporada davant d’un miler de persones

La Barça Academy Pro NY i Allie Long presenten la temporada davant d’un miler de persones

Long ha explicat als pares com la presència del FC Barcelona pot ajudar al desenvolupament del futbol a Long Island

La segona temporada de vida de la Barça Academy Pro NY ha arrencat amb una jornada de presentació davant els jugadors i els seus pares en un hotel de Hauppauge, a Long Island. A més dels parlaments dels directors de Projecte Local, Domènec Guasch i Marc Velasco, també ha format part de les presentacions l'ambaixadora de l'acadèmia, la jugadora internacional nord-americana Allie Long.

Aquestes sessions informatives han congregat prop d'un miler de persones, que han aprofitat per conèixer més a fons el projecte International Barça Academy, el funcionament propi de l'acadèmia, la metodologia de joc del FC Barcelona i alguna de les activitats que es desenvoluparan al llarg de la temporada, com el torneig internacional Barça Academy World Cup que tindrà lloc a Barcelona el proper mes d'abril.

Per la seva banda, Allie Long també ha volgut formar part d'aquesta presentació als pares comentant la seva pròpia experiència com a jugadora nascuda i criada a Long Island que ha arribat a les cotes esportives més grans dins de l'esport. Long ha explicat com la presència del FC Barcelona per mitjà de la Barça Academy Pro NY pot ajudar al desenvolupament del futbol a Long Island.

“És molt especial poder formar part de la Barça Academy, ja que a més d'ajudar a millorar el futbol a la meva terra natal estic aprenent moltíssim”, ha reconegut la jugadora del Seattle Reign. Long, a més, és conscient de la força del projecte i ha assegurat que li ha encantat “la manera com s'explica la metodologia Barça, els valors i la visió dels jugadors a tothom”: “No es tracta únicament d'educar els jugadors, sinó fer-ho també amb els pares. Si els pares tenen un coneixement més gran del joc els possibilita que puguin ajudar els seus fills en el camí cap a l'èxit i els ensenya a confiar en aquells que els estan entrenant”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut