L'alcalde de Katsushika rep els campions de la Barça Academy Cup APAC

L'alcalde de Katsushika rep els campions de la Barça Academy Cup APAC

Els jugadors de la categoria Sub-13 intercanvien regals amb les autoritats de la ciutat nipona

Els integrants de l'equip campió de la Barça Academy Cup APAC en categoria Sub-13, la Barça Academy Katsushika, han tingut una trobada en recepció oficial amb l'alcalde de la seva ciutat, Katsunori Aoki, amb motiu de la victòria aconseguida a finals del passat mes de gener pels joves nipons a Delhi (l'Índia).

Durant l'acte, el màxim representant de la ciutat ha estat l'encarregat d'obrir el torn de parlaments felicitant la desena de jugadors que es va alçar campió en la primera edició del torneig regional d'Àsia Pacífic, als quals van seguir les paraules explicant l'experiència viscuda pels petits del seu entrenador, Ryosuke Aoki, i també del director de Projecte Local de la Barça Academy Katsushika, Andreu Cerarols. Va tancar els discursos el partner de la Barça Academy Katsushika, Masayoshi Akimoto.

Un cop acabada la part més institucional, va arribar el moment de les fotografies entre els jugadors i les autoritats presents i l'intercanvi de regals de l'escola nipona i l'ajuntament local. També van assistir a l'esdeveniment el responsable d'Educació de Katsuhika, Yuichi Shiozawa, i el responsable general de Katsushika, Yoshinori Deguchi.

Els jugadors que han format part d'aquest equip campió han estat Hiroki Makino, Motonari Ito, Toki Hosaka, Shota Komoda, Taichi Aida, Ashton Shun, Hiroki Nagasawa, Daisuke Inagaki, Mahiro Okazaki, Ruki Yoneya i les esportistes Momoka Asanuma i Hanako Inagaki.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut