El nom de Johan Cruyff ja llueix al futur estadi

El nom de Johan Cruyff ja llueix al futur estadi

La primera peça de l’Espai Barça que s’està acabant de construir a la Ciutat Esportiva ja ha començat a col·locar els seients i a meitat de mes es començarà a instal·lar la gespa

El nom de Johan Cruyff, la llegenda holandesa que va fer història al Barça com a jugador i entrenador, ja llueix a l’estadi que s’està acabant de construir a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Les lletres s’han instal·lat en la part superior de la coberta de la tribuna principal i també en les coberta dels dos gols. L’Estadi es troba en la recta final de les obres i segons el calendari previst durant aquest mes d’abril i el proper mes de maig s’aniran finalitzant les diferents tasques que resten per donar per acabada la instal·lació on la propera temporada disputaran els seus partits el Barça B, el Barça Femení i el Juvenil A en la competició de la Youth League. L’estadi porta el nom de Johan Cruyff en homenatge a qui va ser un dels principals impulsors de l’aposta del Club pel futbol formatiu i l’estil de joc que caracteritza el FC Barcelona.

Els seients ja s’han començat a instal·lar en la graderia baixa de 360º, que té una capacitat de 5.000 espectadors, i en les properes setmanes s’acabaran de posar els 1.000 seients de la tribuna alta. El model de seients de l’estadi Johan Cruyff és el mateix que el del Wanda Metropolitano, amb un disseny innovador, ergonòmic, que ocupat o lliure, contribuirà a crear l’estètica de l’estadi gràcies al seu color blau en combinació amb el color grana de l’edifici. El lema ‘més que un club’ també es podrà llegir, ja que els seients grocs escriuran aquest missatge a la grada de lateral.

A mitjans de mes també està previst que comenci la instal·lació de la gespa del terreny de joc i ja s’estan col·locant els dos videomarcadors, un a cada gol, fabricats per una empresa alemanya amb experiència en estadis europeus de primer nivell. A finals del mes d’abril també està prevista la col·locació de les llums, que incorporen tecnologia LED, encara molt nova en l’àmbit esportiu. Aquest tipus d’il·luminació permet el compliment de les creixents exigències televisives, millora la sostenibilitat de la infraestructura gràcies al seu baix consum i dona resposta immediata, ja que no necessita un temps d’escalfament.

Ja entrant al mes de maig, segons el calendari previst, es finalitzaran les tasques a la zona dels vestidors, les banquetes, s’acabaran d’instal·lar les cabines de premsa i la façana dinàmica de 140 metres.

La previsió és que la constructora finalitzi la infraestructura de l’edifici a finals d’abril i que la urbanització del voltant estigui enllestida a finals de maig. L’Estadi Johan Cruyff, un cop acabat, necessitarà poder testar la instal·lació durant l’estiu per tal que els equips puguin començar a disputar la propera temporada oficial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut